Neler Yeni

Yardım What Remains of Edith Finch için ücretsiz yama var mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ücretsiz bulamadım var mıdır bu oyunun ücretsiz yaması?

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
sefa mert
Ücretsiz bulamadım var mıdır bu oyunun ücretsiz yaması?
anonymousceviri'de yanlış görmediysem ücretsiz olarak veriliyor kendimde metro serisine türkçe yama kurmak için kullanmışlığım var fakat yamayı indirmek ve kurmak için kendi uygulamasını indirmek gerekiyor güvenebilirsen dediğim yeri deneyebilirsin.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anonymousceviri'de yanlış görmediysem ücretsiz olarak veriliyor kendimde metro serisine türkçe yama kurmak için kullanmışlığım var fakat yamayı indirmek ve kurmak için kendi uygulamasını indirmek gerekiyor güvenebilirsen dediğim yeri deneyebilirsin.
videodan linke tıkladığımda yama sayfası yerine ana sayfa açılınca yama kaldırıldı sandım, şimdi tekrar baktığımda ücretsiz olarak gözüküyor, teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bahsettiği programı indirdim, google indirmeyi reddetti, yine de indir dedim daha sonra virus totale attım ve şöyle bi sonuç çıktı. bildiğiniz başka bir yer var mı?

Son düzenleme:

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
sefa mert
videodan linke tıkladığımda yama sayfası yerine ana sayfa açılınca yama kaldırıldı sandım, şimdi tekrar baktığımda ücretsiz olarak gözüküyor, teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bahsettiği programı indirdim, google indirmeyi reddetti, yine de indir dedim daha sonra virus totale attım ve şöyle bi sonuç çıktı. bildiğiniz başka bir yer var mı?
malesef başka bir yama bilmiyorum internetteki bazı forumlarda türkçe yama sadece anonymousceviri'de bulunmakta diyorlar

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
malesef başka bir yama bilmiyorum internetteki bazı forumlarda türkçe yama sadece anonymousceviri'de bulunmakta diyorlar
tamamdır hocam teşekkür ederim bi çaresine bakıcam artık :)

Top Bottom