anonymousceviri'de yanlış görmediysem ücretsiz olarak veriliyor kendimde metro serisine türkçe yama kurmak için kullanmışlığım var fakat yamayı indirmek ve kurmak için kendi uygulamasını indirmek gerekiyor güvenebilirsen dediğim yeri deneyebilirsin.Ücretsiz bulamadım var mıdır bu oyunun ücretsiz yaması?
videodan linke tıkladığımda yama sayfası yerine ana sayfa açılınca yama kaldırıldı sandım, şimdi tekrar baktığımda ücretsiz olarak gözüküyor, teşekkürler hocamanonymousceviri'de yanlış görmediysem ücretsiz olarak veriliyor kendimde metro serisine türkçe yama kurmak için kullanmışlığım var fakat yamayı indirmek ve kurmak için kendi uygulamasını indirmek gerekiyor güvenebilirsen dediğim yeri deneyebilirsin.
hocam bahsettiği programı indirdim, google indirmeyi reddetti, yine de indir dedim daha sonra virus totale attım ve şöyle bi sonuç çıktı. bildiğiniz başka bir yer var mı?anonymousceviri'de yanlış görmediysem ücretsiz olarak veriliyor kendimde metro serisine türkçe yama kurmak için kullanmışlığım var fakat yamayı indirmek ve kurmak için kendi uygulamasını indirmek gerekiyor güvenebilirsen dediğim yeri deneyebilirsin.
malesef başka bir yama bilmiyorum internetteki bazı forumlarda türkçe yama sadece anonymousceviri'de bulunmakta diyorlarvideodan linke tıkladığımda yama sayfası yerine ana sayfa açılınca yama kaldırıldı sandım, şimdi tekrar baktığımda ücretsiz olarak gözüküyor, teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bahsettiği programı indirdim, google indirmeyi reddetti, yine de indir dedim daha sonra virus totale attım ve şöyle bi sonuç çıktı. bildiğiniz başka bir yer var mı?