WHATGEEK Kargo SORUNU

sendegitunutbeni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
619
merhablar hocalarım whatgeek üzerinden 80 dolarlık bir sipariş oluşturdum yunexpress ile gönderilmesini talep ettim ve beklemeye başladım her gün yazdım 11 günde kargoya verip beni beklettiler bu kadar süre ve 4px kargoya vermisler whatgeek in vergi çıkarsa odedigiyle ilgili bir bilgi var bu dogrumudur yada ürün iptali yaparlarmi ben yunexpress talep ettiğim halde 4px express ile yolladığı gerekçesiyle e-posta attım herhangi bir cevap yok ilk defa başıma geliyor fikriniz varmı hocalarım
@TinerciAlper yurtdisi konularında 100 dolarlık klavye aldiginizi gördüm bilginiz vardır diye etiketliyorum
Yurtdisi konularından anladığını gördügum 2 3 hocamida etiketliyicem yardıminiz için teşekkürler şimdiden @freygasm
@umutatwss

merhablar hocalarım whatgeek üzerinden 80 dolarlık bir sipariş oluşturdum yunexpress ile gönderilmesini talep ettim ve beklemeye başladım her gün yazdım 11 günde kargoya verip beni beklettiler bu kadar süre ve 4px kargoya vermisler whatgeek in vergi çıkarsa odedigiyle ilgili bir bilgi var bu dogrumudur yada ürün iptali yaparlarmi ben yunexpress talep ettiğim halde 4px express ile yolladığı gerekçesiyle e-posta attım herhangi bir cevap yok ilk defa başıma geliyor fikriniz varmı hocalarım
@TinerciAlper yurtdisi konularında 100 dolarlık klavye aldiginizi gördüm bilginiz vardır diye etiketliyorum
Yurtdisi konularından anladığını gördügum 2 3 hocamida etiketliyicem yardıminiz için teşekkürler şimdiden @freygasm
@umutatwss
Benimki yunexpress ve kargoist araciligiyla geldi o kargoda vergi nasil olur bilmem ama gumrukten gecmez yuksek ihtimal @shaco27 hocamda yasamisti

15 20 dolar gösterin dedim stabii işleme öyle koydularsa ya geçer diye şey yapıyorum vergiyi geçtim zaten geçse yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ara gümrükte vergi çıkmama direk gümrüğe girmeden geçme olayları çoğunlukta diye arada kaynamasına sjsksk dua edelim

Ne aldınız hocam klavyeler yunla gönderiliyo normalde
El konsolu aldım hocam android tabanlı 300 400 gram bir şey

Ne aldınız hocam klavyeler yunla gönderiliyo normalde
Ya hocam adama şey koyuyor 11 gün beklettiler bugün kargoladilar bide 4px iel kargoladikları için kaç gün bosa beklemiş gibi hissediyor insan epostaya dönen yok zaten

El konsolu aldım hocam android tabanlı 300 400 gram bir şey

Ya hocam adama şey koyuyor 11 gün beklettiler bugün kargoladilar bide 4px iel kargoladikları için kaç gün bosa beklemiş gibi hissediyor insan epostaya dönen yok zaten
Çin bayramı gibi bişey vardı 4 5 gün bana da dönüş yapılmadı , belki o kargoda da sorun olmaz tek çare beklemek

Çin bayramı gibi bişey vardı 4 5 gün bana da dönüş yapılmadı , belki o kargoda da sorun olmaz tek çare beklemek
Hocam valla ins ya bakalim

Çok zorya valla bazı internette ürün Aras kargoya gidiyor demislerde faturada düşük göstermedilerse patladım zaten

Son düzenleme:
Yaktın bizi whatgeek be epomakersan 10 sipariş vardır en az sıkıntısız whatgeekte bu sene 2. Siparişte patlattli

@umutatwss
Tamamen şansına kalmış, vergi çıkmadan gelen de var ürün tutarından fazla vergi ödeyen de var. Ben ürün tutarından fazla vergi ödedim 2 kere. Ayrıca o zamanlar sınır 150euroydu,şuan gümrükte takılma şansı da var ekstra olarak.

Tamamen şansına kalmış, vergi çıkmadan gelen de var ürün tutarından fazla vergi ödeyen de var. Ben ürün tutarından fazla vergi ödedim 2 kere. Ayrıca o zamanlar sınır 150euroydu,şuan gümrükte takılma şansı da var ekstra olarak.
4px kargo firmasından dolayı sıkıntım yunexpress olsa gelir zatende

Geçmezse mali müşavir tanıdık gecirriz bı şekilde

Dear Customer,

Thank you for your letter.

Usually you don't have to pay any extra fees for this logistics.
whatgeekin mesajı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,365
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri