WHATGEEK Kargo SORUNU

El konsolunu datafrogtan alsaydın keşke orası vergiyi kargoyu hallediyor 1 at önce r36s almıştım.

1749834451473.webp

Hocam sende de böyle mi yoksa bende bir problem mi var YunExpress'in kendi sitesinde böyle durumda şu anda.

Edit: Gerçi seninki YunExpress'le gelmiyormuş, umarım sağ salim ulaşır kargo sana. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa normal işleyiş mi böyle?

Alıntıyı görüntüle

Hocam sende de böyle mi yoksa bende bir problem mi var YunExpress'in kendi sitesinde böyle durumda şu anda.

Edit: Gerçi seninki YunExpress'le gelmiyormuş, umarım sağ salim ulaşır kargo sana. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa normal işleyiş mi böyle?
Kodu bı atsana dmden hocam bana ne almıştın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

İnşallah seninde ulaşır hocam

Alıntıyı görüntüle

Weworldexpress ile geliyor tr içinde worldexpressin tr e-postası var yazsammi acaba

Kodu bı atsana dmden hocam bana ne almıştın

İnşallah seninde ulaşır hocam

Weworldexpress ile geliyor tr içinde worldexpressin tr e-postası var yazsammi acaba
Bence dokunma hocam, bir şey olursa yazarsın, böyle durumlarda ellememek en iyisi

@TinerciAlper @freygasm @Cavuskerem
Hocalarım cevaplariniz için çok teşekkür ediyorum
Handed over To TARK
Yazıyor tark Aras kargonun zaten gümrüğe girmeden geçti yardiminiz için sağolun inceleme gelicek :D

@shadyslimshady darısı senin başına hocam .d

Aras kargodan daha bı SMS yokta yarın gelir tahminen yarında ulaşsa efsane olur .d suratta oluyordu ins olur

El konsolunu datafrogtan alsaydın keşke orası vergiyi kargoyu hallediyor 1 at önce r36s almıştım.
Sizde sağolun hocam hayırlısıyla geçti şükür ki

Geri