öyle el konsolu istemiyorum hocam android tabanlı lazım napiyim retro oyunlarıEl konsolunu datafrogtan alsaydın keşke orası vergiyi kargoyu hallediyor 1 at önce r36s almıştım.
Tamam dediğim yerde android tabanlı konsollar da var. Retro oyunlar candır ya ben seviyorumöyle el konsolu istemiyorum hocam android tabanlı lazım napiyim retro oyunları![]()
3k civarına yok gibi öyle gördüm hayırlısı artık sagolasın tekrardanTamam dediğim yerde android tabanlı konsollar da var. Retro oyunlar candır ya ben seviyorum
Kodu bı atsana dmden hocam bana ne almıştınAlıntıyı görüntüle
Hocam sende de böyle mi yoksa bende bir problem mi var YunExpress'in kendi sitesinde böyle durumda şu anda.
Edit: Gerçi seninki YunExpress'le gelmiyormuş, umarım sağ salim ulaşır kargo sana. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa normal işleyiş mi böyle?
İnşallah seninde ulaşır hocamAlıntıyı görüntüle
Hocam sende de böyle mi yoksa bende bir problem mi var YunExpress'in kendi sitesinde böyle durumda şu anda.
Edit: Gerçi seninki YunExpress'le gelmiyormuş, umarım sağ salim ulaşır kargo sana. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa normal işleyiş mi böyle?
Weworldexpress ile geliyor tr içinde worldexpressin tr e-postası var yazsammi acabaAlıntıyı görüntüle
Bence dokunma hocam, bir şey olursa yazarsın, böyle durumlarda ellememek en iyisiKodu bı atsana dmden hocam bana ne almıştın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah seninde ulaşır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Weworldexpress ile geliyor tr içinde worldexpressin tr e-postası var yazsammi acaba
Bencede bakalımBence dokunma hocam, bir şey olursa yazarsın, böyle durumlarda ellememek en iyisi
Sizde sağolun hocam hayırlısıyla geçti şükür kiEl konsolunu datafrogtan alsaydın keşke orası vergiyi kargoyu hallediyor 1 at önce r36s almıştım.
ah ah be baya elimdeAras kargodan kod geldi bugün yarın elimde
ürün nerde sorması ayıptır ?ah ah be baya elimde![]()