Neler Yeni

Yardım WhatsApp bildirimleri gelmiyor

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Selamlar.Başlıktada yazdığım gibi mesajlar gelmiyor.Sadece whatsappa girdiğimde gözüküyor.Telefonda cihaz bakımı yerinde her senkronize ettiğinde arka plan uygulmasını kaldırıyordu sonra ayarlardan bazı uygulamaları manuel kapattım arka planda çalışmasını şarj daha fazla dayansunt diye sonrasında mesajlar filan düşmüyordu ondan sonra sıfırladım(telefonu değil)ve izinleri filanda sildim sonra bir şeyleri yaptım filan ama yine mesajlar gelmiyor nasıl çözebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
MERT YILDIZ
Instagram
mertyildizvip
telefonun huawei mi

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Selamlar.Başlıktada yazdığım gibi mesajlar gelmiyor.Sadece whatsappa girdiğimde gözüküyor.Telefonda cihaz bakımı yerinde her senkronize ettiğinde arka plan uygulmasını kaldırıyordu sonra ayarlardan bazı uygulamaları manuel kapattım arka planda çalışmasını şarj daha fazla dayansunt diye sonrasında mesajlar filan düşmüyordu ondan sonra sıfırladım(telefonu değil)ve izinleri filanda sildim sonra bir şeyleri yaptım filan ama yine mesajlar gelmiyor nasıl çözebilirim
Aynı sorun bende de var. Bildirimler açık fakat sadece Whattsappa girince bildirim geliyor. Telefon modelini nedir?

Ayarlar kısmına gir uygulama yöneticisi kısmına tıkla WhatsApp ı bul orada bildirim kısmı olması lazım oraya bakabilirsin.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonun huawei mi
Aynı sorun bende de var. Bildirimler açık fakat sadece Whattsappa girince bildirim geliyor. Telefon modelini nedir?
Samsung A32
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlar kısmına gir uygulama yöneticisi kısmına tıkla WhatsApp ı bul orada bildirim kısmı olması lazım oraya bakabilirsin.
Bildirimlerde açık ama gelmiyor

Ekler

• Screenshot_20210823-220840_Settings.jpg
    Screenshot_20210823-220840_Settings.jpg
    330.4 KB · Hit: 22
  • Screenshot_20210823-220814_Permission controller.jpg
    Screenshot_20210823-220814_Permission controller.jpg
    233.4 KB · Hit: 20

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bende de aynı sorun var.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsappı silip yüklsem düzelir mi acaba? Yedekleyip

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Aga cok basit cozumu internet markan ne hadi cevabla hizli
Modem Türk Teleko hat Turkcell

Eğer çözüm bulamazsam yaeın öğlen samsung destekle yapacam gibi duruyor

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
WhatsAppın kendinde bildirim ayarlarını sıfırladım düzeldi ama şimdi de titreşim veya ses açık olmasına rağmen titreşim olmuyor

WhatsAppın kendinde bildirim ayarlarını sıfırladım düzeldi ama şimdi de titreşim veya ses açık olmasına rağmen titreşim olmuyor ve şu an sitede sıkıntı mı var?

Birde sitede mi sıkıntı var yoksa benim internette mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom