Yardım WhatsApp bildirimleri gelmiyor

KaganKK06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,692
Selamlar.Başlıktada yazdığım gibi mesajlar gelmiyor.Sadece whatsappa girdiğimde gözüküyor.Telefonda cihaz bakımı yerinde her senkronize ettiğinde arka plan uygulmasını kaldırıyordu sonra ayarlardan bazı uygulamaları manuel kapattım arka planda çalışmasını şarj daha fazla dayansunt diye sonrasında mesajlar filan düşmüyordu ondan sonra sıfırladım(telefonu değil)ve izinleri filanda sildim sonra bir şeyleri yaptım filan ama yine mesajlar gelmiyor nasıl çözebilirim

telefonun huawei mi

Selamlar.Başlıktada yazdığım gibi mesajlar gelmiyor.Sadece whatsappa girdiğimde gözüküyor.Telefonda cihaz bakımı yerinde her senkronize ettiğinde arka plan uygulmasını kaldırıyordu sonra ayarlardan bazı uygulamaları manuel kapattım arka planda çalışmasını şarj daha fazla dayansunt diye sonrasında mesajlar filan düşmüyordu ondan sonra sıfırladım(telefonu değil)ve izinleri filanda sildim sonra bir şeyleri yaptım filan ama yine mesajlar gelmiyor nasıl çözebilirim
Aynı sorun bende de var. Bildirimler açık fakat sadece Whattsappa girince bildirim geliyor. Telefon modelini nedir?

Ayarlar kısmına gir uygulama yöneticisi kısmına tıkla WhatsApp ı bul orada bildirim kısmı olması lazım oraya bakabilirsin.

telefonun huawei mi
Aynı sorun bende de var. Bildirimler açık fakat sadece Whattsappa girince bildirim geliyor. Telefon modelini nedir?
Samsung A32
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar kısmına gir uygulama yöneticisi kısmına tıkla WhatsApp ı bul orada bildirim kısmı olması lazım oraya bakabilirsin.
Bildirimlerde açık ama gelmiyor

Ekler

• Screenshot_20210823-220840_Settings.jpg
    Screenshot_20210823-220840_Settings.jpg
    330.4 KB · Hit: 27
  • Screenshot_20210823-220814_Permission controller.jpg
    Screenshot_20210823-220814_Permission controller.jpg
    233.4 KB · Hit: 27
Bende de aynı sorun var.

Whatsappı silip yüklsem düzelir mi acaba? Yedekleyip

Aga cok basit cozumu internet markan ne hadi cevabla hizli
Modem Türk Teleko hat Turkcell

Eğer çözüm bulamazsam yaeın öğlen samsung destekle yapacam gibi duruyor

WhatsAppın kendinde bildirim ayarlarını sıfırladım düzeldi ama şimdi de titreşim veya ses açık olmasına rağmen titreşim olmuyor

WhatsAppın kendinde bildirim ayarlarını sıfırladım düzeldi ama şimdi de titreşim veya ses açık olmasına rağmen titreşim olmuyor ve şu an sitede sıkıntı mı var?

Birde sitede mi sıkıntı var yoksa benim internette mi

Geri