Yardım Whatsapp Gelen Aramaları Nasıl Sessize Alabilirim?

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
612
arkadaşlar merhaba çok sinir bozucu bir durum ile karşı karşıyayım yakın bir arkadaşım numarası dahi kayıtlı olmayan 30 kişi ile ortak arama yapıyor wp üzerinden her gün, ve ben bu aramalara katılmak istemiyorum. Her seferinde telefon zırt zırt çalıyor ve bu cok sinirimi bozuyor bunu engellemenin bir yolu var mıdır cihazım ios herkesi engelledim ama nafile hala farklı numaralar ekleyip arıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en son wpyi silicem yani çok sinir bozucu

arkadaşlar merhaba çok sinir bozucu bir durum ile karşı karşıyayım yakın bir arkadaşım numarası dahi kayıtlı olmayan 30 kişi ile ortak arama yapıyor wp üzerinden her gün, ve ben bu aramalara katılmak istemiyorum. Her seferinde telefon zırt zırt çalıyor ve bu cok sinirimi bozuyor bunu engellemenin bir yolu var mıdır cihazım ios herkesi engelledim ama nafile hala farklı numaralar ekleyip arıyor

O nasıl birşeymiş ya

Oğlum gruptan çıksana bunu söyleyip ben rahatsız oluyorum diyip sürekli telefon çalıyor diyip

Telegramda spesifik olarak ayarı vardı bu dediğinizin ama WP de şu iki seçeneği açın muhtemelen çözülecektir ; Ayarlar>Gizlilik>Gelişmiş ve Aramalar bölümlerinden aşağıdakileri aç

1744230767442.jpeg
1744230790727.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,705
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri