RIDVANAZOR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Rıdvan Sevindik
Xiaomi Mi 13 Plus Pro 5G kullanıyorum. Fakat bu yaşadığım sorun, arkadaşımın mi Note 9 prosunda bile olmuyorken bende oluyor. WhatsApp'tan fotoğraf çekerken hafif karanlık ortamda çok kötü kalitede fotoğraf çekiyor ama normal telefon kamerasından çekersem çok kaliteli olması gerektigi gibi oluyor bunu nasıl çözebilirim?
Yorumlarda kalite ayarını yüksek kalite yap diyecek olanlar için onu yaptım. WhatsApp'ın birçok sürümünü de denedim hepsinde sonuç değişmiyor.
İlk görsel WhatsApp kamerası ile çekildi diğer görsel kamera uygulamasından bu sorun bu arada Instagram'da da mevcut. Filtre değiştirince sorun ortadan kalkıyor saçma bir şekilde fakat WhatsApp'ta öyle bir şey yapamıyoruz. Çözümü bilen çok büyük sevaba girer.
kalite farkı bu kadar olması normal değil nasıl açıklıyorsunuz bu durumu
Yorumlarda kalite ayarını yüksek kalite yap diyecek olanlar için onu yaptım. WhatsApp'ın birçok sürümünü de denedim hepsinde sonuç değişmiyor.
İlk görsel WhatsApp kamerası ile çekildi diğer görsel kamera uygulamasından bu sorun bu arada Instagram'da da mevcut. Filtre değiştirince sorun ortadan kalkıyor saçma bir şekilde fakat WhatsApp'ta öyle bir şey yapamıyoruz. Çözümü bilen çok büyük sevaba girer.
kalite farkı bu kadar olması normal değil nasıl açıklıyorsunuz bu durumu