Neler Yeni

Yardım Whatsapp ses kaydı dinlerken olan sorun

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadşalar wp de arkadşaım ses atıyor ve onu dinlerken bi anda ekran siyahlaşıyor mu yoksa kapanıyor mu anlamadım ama dinlememi engelliyor onu nasıl çözerim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Geçen burada mıydı Technopat'ta mıydı biri daha konu açmıştı, Xiaomi'lerin sıkıntılı yazılımıyla alakalı bir şeymiş, telefon görüşmesi zannediyormuş ekranı mı kapatıyormuş sensörü mü sıkıntılıymış öyle bir şeydi. Google'dan veya forumlardan aratarak çözümü varsa bulabilirsiniz.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Ses kaydı dinlerken ekrandaki sensörü kulağınla parmağınla kapatırsan ekran kapanır aynı telefon görüşmesindeki gibi bende de oluyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
"Yakınlık sensöründen kaynaklanıyor hocam. Bu sorun bende de vardı. Biraz kurcaladığımda fark ettim. WhatsApp'tan ses kaydı dinlemek isterken yakınlık sensörünü yüzünüze veya elinize yaklaştırırsanız ses kaydı hoparlörden değil ahizeden gelir veyahut ses kaydı kapanır ve ekran söner. Çözüm ise ses kayıtlarını dinlerken telefonu yüzünüze veya elinize yaklaştırmamaktır."

"ön kameranın yanında sensörler var yakınlık dediğimiz veya ışığa duyarlı sensörler nasıl arama yaptığınızda telefonu kulağımıza yakinlastirinca ekran kapaniyorsa bu ses klibi dinleyince ortam karanlık olunca veya telefonnu çok yakinlastirinca kapanıyor ekran"

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ona elini yaklaştırmadan dinlersen ekran kararmaz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yakınlık sensöründen dolayı hocam. Elini ekranın üst kısmına götürme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,512
Üyeler
164,514
Son üye
sermerkerter
Top Bottom