TamerKs
80+ Silver
Hep alınıyor zaten ama sadece yasal oldu.O sözleşme sadece biz bunu yapıyoruz haberiniz olsun yazısıydı. Zaten ilk çıktığından beri alıyorlardı o verileri
Hep alınıyor zaten ama sadece yasal oldu.O sözleşme sadece biz bunu yapıyoruz haberiniz olsun yazısıydı. Zaten ilk çıktığından beri alıyorlardı o verileri
BİP kullanarakWhatsapp'sız nasıl yaşadınız rehber yapabilir misiniz?
Hocam ben zamanında kabul etmemiştim, şuan başka bir seçenek ile açılmıyorsa yapılacak bir şey yok.Kabul ve devam et yazıyor başka bişey yok hocam.
Evet kalktı, eskiden kabul etmeyenler WhatsApp kullanamaz denilmişti, ama attığım kaynağa göre kabul etmesende kullanabiliyorsun.Kalktı demiştin ama hocam?
Şahsen kabul etmedim ve kullanıyorum.Evet kalktı, eskiden kabul etmeyenler WhatsApp kullanamaz denilmişti, ama attığım kaynağa göre kabul etmesende kullanabiliyorsun.
Heh sıkıntı ben sildim tekrar yüklediğimde kabul etmeden gecemiyosunEvet kalktı, eskiden kabul etmeyenler WhatsApp kullanamaz denilmişti, ama attığım kaynağa göre kabul etmesende kullanabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şahsen kabul etmedim ve kullanıyorum.
Kusura bakmayın. Ben kabul etmediğime rağmen kullanabiliyorum diye yükleyin demiştim. Kaynaktada öyle yazıyordu.Heh sıkıntı ben sildim tekrar yüklediğimde kabul etmeden gecemiyosun