misfit 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,175 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 2,703 Konum Morg İsim misfit Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198394756745/ Discord misfit#8319 30 Eylül 2023 #14 Bana da dün Afrikalı bir abiden iş teklifi geldi. Kendisini bir takım nazik sözlerle reddettim.
Berkyozclk 80+ Bronze Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 1,157 30 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 oguz13 yazmış: Aynı mantık. Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 Bu arada mesajın noktalama işaretini moderatör görmeden sansürleyin. Devamı için tıklayın... nokta virgül mü eklicem moderatör napcak tdk gibi yazılmamış cümleye ayrıca benim dil bilgim veya yazım kurallarıyla aram baya iyi yks dolayısıyla ama yazı yazma olayında umrumda olmuyo sadece sorularını yaparım Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 misfit yazmış: Bana da dün Afrikalı bir abiden iş teklifi geldi. Kendisini bir takım nazik sözlerle reddettim. Devamı için tıklayın... gasdmpjıgjakjogabsıubgıaubgvdwae Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 oguz13 yazmış: Aynı mantık. Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 Bu arada mesajın noktalama işaretini moderatör görmeden sansürleyin. Devamı için tıklayın... hee kanka noktalama işareti dedigini anladım valla kb forumda yeni sayılırım ben de bos bos mesaj yazdım Son düzenleme: 30 Eylül 2023
oguz13 yazmış: Aynı mantık. Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 Bu arada mesajın noktalama işaretini moderatör görmeden sansürleyin. Devamı için tıklayın... nokta virgül mü eklicem moderatör napcak tdk gibi yazılmamış cümleye ayrıca benim dil bilgim veya yazım kurallarıyla aram baya iyi yks dolayısıyla ama yazı yazma olayında umrumda olmuyo sadece sorularını yaparım Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 misfit yazmış: Bana da dün Afrikalı bir abiden iş teklifi geldi. Kendisini bir takım nazik sözlerle reddettim. Devamı için tıklayın... gasdmpjıgjakjogabsıubgıaubgvdwae Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 oguz13 yazmış: Aynı mantık. Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Eylül 2023 Bu arada mesajın noktalama işaretini moderatör görmeden sansürleyin. Devamı için tıklayın... hee kanka noktalama işareti dedigini anladım valla kb forumda yeni sayılırım ben de bos bos mesaj yazdım