Neler Yeni

Whatsapp Yeni Sözleşme

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Arkadaşlar babam sürekli arkadaşlarına yanlış bilgi veriyor ben de doğrusunu söylemek istiyorum (ki biliyorum da) ama söyleyemiyorum.Nasıl cümle kuracağımı bilmiyorum.
Düzgün bir dille açıklarsanız sevinirim.
(Lütfen ironi yapmayın)

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Zaten verilerinizi depoluyorlardı sadece resmiyete dökmüş oldular, bu sizin kararınız isterseniz whatsapptan devam edin yada telegram gibi uygulamalara geçiş yapın.

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
bağnazsa değmez boşver

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Zaten verilerinizi depoluyorlardı sadece resmiyete dökmüş oldular, bu sizin kararınız isterseniz whatsapptan devam edin yada telegram gibi uygulamalara geçiş yapın.
Çok doğru artık sadece yasallaştı.

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Arkadaşlar babam sürekli arkadaşlarına yanlış bilgi veriyor ben de doğrusunu söylemek istiyorum (ki biliyorum da) ama söyleyemiyorum.Nasıl cümle kuracağımı bilmiyorum.
Düzgün bir dille açıklarsanız sevinirim.
(Lütfen ironi yapmayın)
zaten var olan bir şeyi legal yapmayı hedeflemişler konu bukadar aslında mıllet neden korkuyor anlamıyorum zaten sözleşmedeki şeyler oluyordu

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
De ki baba whatsapp'dan yolladığın her mesajı normalde gizli tutulurken artık pazarlama amacıyla satılacak.
Yani sen birine bir ses kaydı atarsan gizliliği ihmal ettikleri için o ses kaydını bir imza olarak kullanabilirler.
Birine Kredi kartının resmini atarsan artık habersiz olarak paran eksilebilir :D

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
De ki baba whatsapp'dan yolladığın her mesajı normalde gizli tutulurken artık pazarlama amacıyla satılacak.
Yani sen birine bir ses kaydı atarsan gizliliği ihmal ettikleri için o ses kaydını bir imza olarak kullanabilirler.
Birine Kredi kartının resmini atarsan artık habersiz olarak paran eksilebilir :D
keşke açıklamayı okuyaydın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,915
Üyeler
164,931
Son üye
eypclk
Top Bottom