Neler Yeni

Whatsapp'ta face id kilidi varken parola ile nasıl açılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
Arkadaşlar sevgilimin whatsapp'ında face id ile kilit açma var.
Bunu kafasında kask varken bir şey yapıp iptal(anlık olarak,face id isterken biryeremi tıkladı?) etti ve telefon kilit ekranına girdiği 6 haneli sayı ile açtı , bunu nasıl yaptı veya yapabilirim(parolayı biliyorum bu yüzden öğrenmek istiyorum.)

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bunu kafasında kask varken bir şey yapıp iptal etti ve telefon kilit ekranına girdiği 6 haneli sayı ile açtı , bunu nasıl yaptı veya yapabilirim(parolayı biliyorum bu yüzden öğrenmek istiyorum.)
;)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ayarlara gir, whatsapp’ı bul, Face iD yi kapat. Kaydedin lazım olur 😉
1689463636588.png

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Haydaa bu güven nedir yiğidim :D
Sevgilinize bu kadar güvenmeyin bak sonra kötü oluyor...

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlara gir, whatsapp’ı bul, Face iD yi kapat. Kaydedin lazım olur

Alıntıyı görüntüle
Hocam o böyle yapmadı ya , kafasında kask vardı whatsapp'a girdi face id istedi o sıra yukardan aşağımı kaydırdı ne yaptı face id isteme gitti parola girme yeri geldi , ama tek sorun kurcukladımı telefonunu whatsapa girdim face id ile dene diyip duruyor ekranda başka tuş yok illa face id , o ne yaptı cözemedim tilt oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlara gir, whatsapp’ı bul, Face iD yi kapat. Kaydedin lazım olur

Alıntıyı görüntüle
Hocam o böyle yapmadı ya , kafasında kask vardı whatsapp'a girdi face id istedi o sıra yukardan aşağımı kaydırdı ne yaptı face id isteme gitti parola girme yeri geldi , ama tek sorun kurcukladımı telefonunu whatsapa girdim face id ile dene diyip duruyor ekranda başka tuş yok illa face id , o ne yaptı cözemedim tilt old

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam o böyle yapmadı ya , kafasında kask vardı whatsapp'a girdi face id istedi o sıra yukardan aşağımı kaydırdı ne yaptı face id isteme gitti parola girme yeri geldi , ama tek sorun kurcukladımı telefonunu whatsapa girdim face id ile dene diyip duruyor ekranda başka tuş yok illa face id , o ne yaptı cözemedim tilt oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o böyle yapmadı ya , kafasında kask vardı whatsapp'a girdi face id istedi o sıra yukardan aşağımı kaydırdı ne yaptı face id isteme gitti parola girme yeri geldi , ama tek sorun kurcukladımı telefonunu whatsapa girdim face id ile dene diyip duruyor ekranda başka tuş yok illa face id , o ne yaptı cözemedim tilt old
Tamam hocam bunu yapın işte tekrar etkinleştirirsiniz işiniz bitince, çok kez Face id okumayınca şifre soruyor o olmuştur

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

şahin doğan

80+ Platinum
Bunu kafasında kask varken bir şey yapıp iptal(anlık olarak,face id isterken biryeremi tıkladı?) etti ve telefon kilit ekranına girdiği 6 haneli sayı ile açtı , bunu nasıl yaptı veya yapabilirim(parolayı biliyorum bu yüzden öğrenmek istiyorum.)
2 kere face ıd okumazsa şifreyi istiyor.

Top Bottom