Neler Yeni

whattsapp bildirim muhabbeti

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
arkadaşlar sevgilimle yakın zamanda ayrıldık ( hala sevgilim diyorum) eski mesajları okuyorum ss falan alıyorum da aero kullanıyor kendisi bildirim gitmiyodur değilmi çok korkuyorum şimdi aklıma geldi aero kullandıgı birsürü ss aldım sesli mesajları arkadaşlarıma falan gönderdim gitmişmidir bildirim?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Aero ayrıcalıklarına öyle bir özellik görünmüyor emin olmak için şimdi tekrar kontrol ettim. En azından bende yok.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
arkadaşlar sevgilimle yakın zamanda ayrıldık ( hala sevgilim diyorum) eski mesajları okuyorum ss falan alıyorum da aero kullanıyor kendisi bildirim gitmiyodur değilmi çok korkuyorum şimdi aklıma geldi aero kullandıgı birsürü ss aldım sesli mesajları arkadaşlarıma falan gönderdim gitmişmidir bildirim?
Bende kullanıyorum ve şuan denedim, öyle bir şey yok, bildirim gitmiyor

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
İlk defa senden duyuyorum aeroyu ben bu hayatı çok sevmiyorum anlaşılan :peeposad:

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa senden duyuyorum aeroyu ben bu hayatı çok sevmiyorum anlaşılan :peeposad:
keşke duymasaymısın hocam ya çok can sıkcıı bir muhabbet bende iphone se 2020 var indiremiyorum zaten kullanan kızdan da olmaz haberiniz olsun :D

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
keşke duymasaymısın hocam ya çok can sıkcıı bir muhabbet bende iphone se 2020 var indiremiyorum zaten kullanan kızdan da olmaz haberiniz olsun :D
Ben genelde böyle şeylerden uzak duruyorum daha sakin fresh bir kafa yapısı için :ROFLMAO:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,966
İsim
tümen dağ
hayır gitmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,159
Üyeler
164,788
Son üye
Demircorp
Top Bottom