Whea uncorrectable error

lanarey00

80+
Reaksiyon skoru
0
''whea uncorrectable error'' mavi ekran hatası yaşıyorum
m2 ssd ve sata ssd olmak üzere 2 adey ssdye sahibim
sata ssdyi çıkarıp m2 ssdye windowsu kurmaya çalışırken mavi ekran hatası aldım 5-6 kere denemiş olmama rağmen formatı gerçekleştiremedim.
m2ssdyi çıkarıp sata ssdyi taktığımda ise formatı gerçekleştirebildim
sonrasında daha önce 5-6 kez denememe rağmen format atamadığım m2ssdye hem sata ssd hem de m2 takılıyken m2 ssdye format atmayı gerçekleştirebildim
heavenbenchmark testi yaparken sata ssdye kurulu olan windowsda mavi ekran yemiyorum. ama m2ssddeki windowsdan benchmark testi yaparken bilgisayar yine mavi ekran veriyor
m2 ssd kesin bozuk mu demek bu

''whea uncorrectable error'' mavi ekran hatası yaşıyorum
m2 ssd ve sata ssd olmak üzere 2 adey ssdye sahibim
sata ssdyi çıkarıp m2 ssdye windowsu kurmaya çalışırken mavi ekran hatası aldım 5-6 kere denemiş olmama rağmen formatı gerçekleştiremedim.
m2ssdyi çıkarıp sata ssdyi taktığımda ise formatı gerçekleştirebildim
sonrasında daha önce 5-6 kez denememe rağmen format atamadığım m2ssdye hem sata ssd hem de m2 takılıyken m2 ssdye format atmayı gerçekleştirebildim
heavenbenchmark testi yaparken sata ssdye kurulu olan windowsda mavi ekran yemiyorum. ama m2ssddeki windowsdan benchmark testi yaparken bilgisayar yine mavi ekran veriyor
m2 ssd kesin bozuk mu demek bu
psu veya anakart kaynakli bi problem bu yaşadım biliyorum

m2 dönüştürücü aldım pcix1 portuna taktım elimde 2adet m2ssd var artık görmememeye başladı

Geri