Neler Yeni

Wi-fiye bağlanan bir yabancı olduğunu düşünüyorum.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Huawei hg532s modem kullanıyorum. Haftada bir şifre değiştiriyorum. Çünkü şifre değiştirdiğimde internetim hızlanıyor. 1-2 güne tekrar yavaşlıyor. Birinin internetime bağlandığını düşünüyorum. Ama wps ile değil. Modem benim odamda ve misafirlerden kimse girmiyor. Zaten misafirlerden tek interneti kullananlar küçük çocuklar. Bir şekilde birinin wifi şifresini bi yazılımla falan kırdığını düşünüyorum. Şimdi diyeceksiniz paranoyak olmuşsun diye ama ben yine de kontrol etmek istiyorum. Modemime bağlı kişileri nasıl görebilirim? Güvenlik seviyesi WPA-PSK/WPA2-PSK. Şifre gücü de her zaman yüksek gösterecek karışık bir şey tercih ediyorum.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Huawei hg532s modem kullanıyorum. Haftada bir şifre değiştiriyorum. Çünkü şifre değiştirdiğimde internetim hızlanıyor. 1-2 güne tekrar yavaşlıyor. Birinin internetime bağlandığını düşünüyorum. Ama wps ile değil. Modem benim odamda ve misafirlerden kimse girmiyor. Zaten misafirlerden tek interneti kullananlar küçük çocuklar. Bir şekilde birinin wifi şifresini bi yazılımla falan kırdığını düşünüyorum. Şimdi diyeceksiniz paranoyak olmuşsun diye ama ben yine de kontrol etmek istiyorum. Modemime bağlı kişileri nasıl görebilirim? Güvenlik seviyesi WPA-PSK/WPA2-PSK. Şifre gücü de her zaman yüksek gösterecek karışık bir şey tercih ediyorum.
Panelden görebilirsin diye biliyorum. modemin paneli

Angel face

80+ Bronze
Modem ara yüzüne gir bütün bağlı cihazlar görünüyor.
(ara sıra bende bakıyorum ama Türkiye'deki internetin rezilliği)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Modem arayüzünden görebilirsin ama kimsenin bağlandiğini düsünmüyorum o neymiş öyle her hafta yeni sifre ve tekrar o sifre bulunuyor falan.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte arayüzü kullanmayı bilmiyorum. Arayüzde nerden bulacağım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,659
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom