Olur mu kullanılan malzeme kalitesi, kullanılan teflon nedir kaplama granit mi döküm mü bunlar hepsi aynı işi yapıyor neticede.Hepsi aynı işi yapıyor.
aynen kuzen aynen sen almaOlur mu kullanılan malzeme kalitesi, kullanılan teflon nedir kaplama granit mi döküm mü bunlar hepsi aynı işi yapıyor neticede.
Neden rahatsızlık hissedip yorum yapma gereği hissettin. Burası bir forum sen benden bir şey öğreneceksin yeri gelecek belki ben senden. Amacın ve niyetin farklı senin, yaylan bakalım.aynen kuzen aynen sen alma
doğru dedin özür dilerimNeden rahatsızlık hissedip yorum yapma gereği hissettin. Burası bir forum sen benden bir şey öğreneceksin yeri gelecek belki ben senden. Amacın ve niyetin farklı senin, yaylan bakalım.
5.5lt'lik olanla 2 kişilik anca çıkıyor. 6 kişi için 2-3 sefer çalıştırmak gerekir. Bir tavuk yapmak 20dk sürüyor. 3 tur atsa 60 dk olur.6 kişilik aileyiz. Yeterli olur mu?
nasıl yani ben bunu aldım da tavuk yapsak kaç kişilik çıkar5.5lt'lik olanla 2 kişilik anca çıkıyor. 6 kişi için 2-3 sefer çalıştırmak gerekir. Bir tavuk yapmak 20dk sürüyor. 3 tur atsa 60 dk olur.
nasıl yani ben bunu aldım da tavuk yapsak kaç kişilik çıkar
Alıntıyı görüntüle