sağolasın.Hayırlı olsun
gelince unutmaz isem buraya yemek yapıp yorumumu eklerim.sağolasın.
Peki bu yui alınır mı?vala veriyor hocam hazır patates alıyorum yağ katıp katmamak sizin elinizde çıtır çıtır oluyo belki çok az farktır o kadarda olsun bence bi zahmet (xioami airfryer var 6litre)
yui markayı ilk defa gördüm veya duydum desem daha doğru olur çok ucuz geldi bana zaten fiyatı görünce kanseröjen madde içerebilir mi diye düşündüm ilk bilmiyorum alınır mı alınmaz mı hocamPeki bu yui alınır mı?
Kullanışlı m30 kullanıyorum her şey yapılıyor gBu airfryer cidden kullanışlı mi, birkaç kez kullanıp kenara atılmıyor dimi
En az 6 tanıdığım kullanıyor benim dışında m30 hepimiz çok memnunuz 2000 idi 1300 e düşmüş bedavayui markayı ilk defa gördüm veya duydum desem daha doğru olur çok ucuz geldi bana zaten fiyatı görünce kanseröjen madde içerebilir mi diye düşündüm ilk bilmiyorum alınır mı alınmaz mı hocam
hocam zaten bu kısa sürede çıkmaz etkisi yıllar boyunca kullanırsanız belki bir şeyi tetikler falan ben riske atmazdım şahsen sağlıkla oyun olmazKullanışlı m30 kullanıyorum her şey yapılıyor g
Mesaj otomatik birleştirildi:
En az 6 tanıdığım kullanıyor benim dışında m30 hepimiz çok memnunuz 2000 idi 1300 e düşmüş bedava
Bu konu hakkında bir kaç yorum yazan kullanan bilen arkadaşlar var. Onların mesajlarını alıntıla, onlara sor. Yardımcı olmak isterim ama benim de bilgim yok.Asıl amacım patates kızartmak
bunun için hangisi daha uygun 950tllik yeterli olurmu
iyi mi? nasıldır
HayırBu AirFryer aynı zamanda mikrodalga amaçlı da kullanılabilir mi
Daha ucuzu var mı hocam bunun iyimiş hem airfryer hem mikrodalgaHayır
KUMTEL 1001 - 2000 W HMAF23-01 Air Fryer
KUMTEL 1001 - 2000 W HMAF23-01 Air Fryer'lı Mikrodalga Kombo Fırın - Siyah Modern Solo 2 Yıl Resmi Distrib yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok heraldeDaha ucuzu var mı hocam bunun iyimiş hem airfryer hem mikrodalga