GirayHan
80+ Platinum
Ara ara indirime düştüğünde konusunu açıyorum kaçıranlar değerlendirebilir.
Hocam salata gelse bile kardayız maksat dursun kenarda köşede.tansiyon aleti aliexpress'ten alınır mı naptın
Neden senin bu aldığın da çin malitansiyon aleti aliexpress'ten alınır mı naptın
Bir çok tansiyon aleti çinde toplanıyor işçilik ucuz direkt çin ayrı çinde toplanması ayrıNeden senin bu aldığın da çin mali
Söylediklerin doğru hocam konuyu ben açtım fakat bence kimsenin bu üründen mükemmel doğru ölçmesini beklememeli.Bir çok tansiyon aleti çinde toplanıyor işçilik ucuz direkt çin ayrı çinde toplanması ayrı
wicron direkt olarak çin malı değil türk firmasına ait.
Alıntıyı görüntüle
bu tansiyon aletlerinin de türkiyede sağlık bakanlığı tarafından kontrolden geçip uygunluk belgesi alınıyor ve öyle ülkeye sokuluyor.
senin çin malı tansiyon aletinde bu yok. bu yüzden doğru ölçtüğünden emin olamazsın aliexpress'ten tansiyon aleti bu yüzden alınmamalı. tansiyonun şakası olmaz.
omron ve wicron marka iki tansiyon aletimiz var wicron'un doğru ölçtüğünü söyleyebilirim.Söylediklerin doğru hocam konuyu ben açtım fakat bence kimsenin bu üründen mükemmel doğru ölçmesini beklememeli.
https://a.co/d/0iaJbVtq Yıllardır bu ürünü kullanıyorum aliexpressten aldığım ile karşılaştırıcam sonuçlar nasıl olucaz göeceğiz.omron ve wicron marka iki tansiyon aletimiz var wicron'un doğru ölçtüğünü söyleyebilirim.
omron'u biliyorsunuz zaten en iyilerden biri.
wicron'u aldığınızda 2 yıl götürse bu paraya yine iyi.
kalibrasyonu bi süre sonra hepsinin bozuluyor.
en kalitelisi 5 yıl en kötüsü 1-2 yıl.