Neler Yeni

Wiewsonic Xg2421 yi Sizce iade etmelimiyim

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Şahin Berkay Altun
monitör bu gün elime Geçti monitörde bi solukluk tn panel havası var renk ayarları göz yoruyor kendime göre ayar çözdüm ama bu şekilde ayar yaparak kullanmak yoracak gibi geldi amazondan almıştım zaten iade edip dell g2524h mı alsam 2k daha uygun üstüne 280hz purexp var diye ghosting yok diye wiewsonic aldım ama beni üzecek gibi duruyor ayrıca sarımsı renk ronu mide bulandırıcı lenovonun g24-20 si bile renk ve parlaklık konusunda daha tatmin edici gelmişti işin ehli olanlar bi el atsında çözelim

elemin

80+ Bronze
monitör bu gün elime Geçti monitörde bi solukluk tn panel havası var renk ayarları göz yoruyor kendime göre ayar çözdüm ama bu şekilde ayar yaparak kullanmak yoracak gibi geldi amazondan almıştım zaten iade edip dell g2524h mı alsam 2k daha uygun üstüne 280hz purexp var diye ghosting yok diye wiewsonic aldım ama beni üzecek gibi duruyor ayrıca sarımsı renk ronu mide bulandırıcı lenovonun g24-20 si bile renk ve parlaklık konusunda daha tatmin edici gelmişti işin ehli olanlar bi el atsında çözelim
g2524h'da da sarımsı ton var hocam ben de onun renk tonlarını sevmemiştim.

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Şahin Berkay Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapmalıyım sence dostum 9.5k para bayıldık ama tatmin olamadım rtings de iyi puan almış bide

elemin

80+ Bronze
Hocam tavsiye edilen renk ayarlarına vs baktınız mı gözünüzün alışma süreci olabilir biraz yani çok önerilen bir model gecikme süresi çok düşük olan ve ghosting olmayan bir model tn panel gibi gözükmesi çok ilginç yani ips bir monitörün bariz farklı olması gerekiyor.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
bende g24 20 kullanıyorum xg2431 geçmeyi düşünüyorum aynı şekilde renk ayarlarına vb baktınız mı ?

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Şahin Berkay Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu oyunu cs için aldım oyunda kontrasdaki düşüklükle beraber bi kısık parlaklık vardı amd üzerinden şuan bu ayarlarda kullanıyorum eskisine göre iyi sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarları çektim foto yuklenmiyor neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü Modunu Web e çekiyorum Parlaklık çoşuyor ne saçma iş anlamadım ama diğerlerinden daha iyi sonuç veriyor üstüne kontras arttırmadan yapıyor şu monitörü kullanan csciler bi el atsınlar sazan sarmalına döndü

Son düzenleme:
Top Bottom