Wifi 6 modem tavsiyesi

Reaksiyon skoru
97
Bütçe
2500
Herkese merhaba,
Superonline 1000mbps internete sahibim ancak modemim eski kaldı. Wifide performans olarak düşük kalıyorum. Wifi 6 destekleyen ve dağıtım gücü yüksek sayılır bir modem aramaktayım. Tavsiyeniz nelerdir.
Bütçem 2500₺.

Herkese merhaba,
Superonline 1000mbps internete sahibim ancak modemim eski kaldı. Wifide performans olarak düşük kalıyorum. Wifi 6 destekleyen ve dağıtım gücü yüksek sayılır bir modem aramaktayım. Tavsiyeniz nelerdir.
Bütçem 2500₺.
süperonline farklı modem kullanımına izin vermiyor sol u arayıp faturanıza ek olarak wifi 6 modem tahsis ediyorlar arayip fiyatı alabilrisiniz 500-600 tl ye modemi wifi 6 yapıyorlar

süperonline farklı modem kullanımına izin vermiyor sol u arayıp faturanıza ek olarak wifi 6 modem tahsis ediyorlar arayip fiyatı alabilrisiniz 500-600 tl ye modemi wifi 6 yapıyorlar
2 kez talep ettim gelmiyorlar hep yalandan talep gerçekleşti diyorlar. .......

Herkese merhaba,
Bütçem 2500₺.

Modem yerine dağıtıcı alip kablo ile bağlarsan seni üzmez
Wifi 6 istersen öneririm ama o bütçelere çıkacaksan

Wifi7 neden olmasın

[https://www.idefix.com/tp-link-arch...-p-10270259?vendorId=1415&ref=akakce&v=1.75.9

Geri