Neler Yeni

Wifi Adaptör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Bütçe
700
Bilgisayarın anakartında wifi olmadığı için harici bir wifi adaptörü almak istiyorum. Bazı kişiler pCI-E bağlantılı al diyor USB ile ne farkı olur bana tavsiyeler verir misiniz?
Anakart:Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AM4

batuhan0088

80+ Bronze
Kendim düz antenli usb modelini kullanıyorum. Hangi marka olduğunu şimdi hatırlayamadım. Çok sağlıklı çalışmıyor. Bazen bilgisayarı görmeyebiliyor. Bence de PCIe bağlantılı almak daha iyi olacaktır. Evim de wifi anakartlı bilgisayarım var. Wifisi ile bağlanıyorum hiç kablo ihtiyacı duymuyorum. Kablolu kadar sağlam çalışıyor. Muhtemelen PCIe bağlantılı wifiler de, bu anakarta gömülü gelen wifiler kadar iyidir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim düz antenli usb modelini kullanıyorum. Hangi marka olduğunu şimdi hatırlayamadım. Çok sağlıklı çalışmıyor. Bazen bilgisayarı görmeyebiliyor. Bence de PCIe bağlantılı almak daha iyi olacaktır. Evim de wifi anakartlı bilgisayarım var. Wifisi ile bağlanıyorum hiç kablo ihtiyacı duymuyorum. Kablolu kadar sağlam çalışıyor. Muhtemelen PCIe bağlantılı wifiler de, bu anakarta gömülü gelen wifiler kadar iyidir diye düşünüyorum.
Peki tavsiye verir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

Mert

80+ Silver
Hmm ben bunu kullanıyordum zamanında çok ucuzdu 100 TL miydi neydi baya artmış.Ama biraz sıkıntılı çalışıyor artık
Ben de geçen sene bir kampanyadan 30 TL mi 50 TL mi neydi, öyle bir fiyata almıştım. İyi ki almışım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Ben de geçen sene bir kampanyadan 30 TL mi 50 TL mi neydi, öyle bir fiyata almıştım. İyi ki almışım.
Dimi dimi ben yüksek hatulriyor olabilirim ya knk çok sevemedim bunu başka tavisye verebilir misin

Top Bottom