Wifi adaptör usb önerisi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Daha önceden laptop kullandiğim için wifi pek sorun olmuyodu ama yeni masaüstüne geçicegim icin pek anlamiyorum wifi usb wifi adaptörü fln anakarta takilan , usb düsünüyorum ama anakartim gigabyte b450 s2h v2 olucak usb mi önerirsiniz oluyosa anakarta takilan zimbirtidanmi 150 mbs kaliteli bişey önerirseniz sevinirim odamla wifi arasinda 1 duvar sadece duvarlarda ince biraz

Daha önceden laptop kullandiğim için wifi pek sorun olmuyodu ama yeni masaüstüne geçicegim icin pek anlamiyorum wifi usb wifi adaptörü fln anakarta takilan , usb düsünüyorum ama anakartim gigabyte b450 s2h v2 olucak usb mi önerirsiniz oluyosa anakarta takilan zimbirtidanmi 150 mbs kaliteli bişey önerirseniz sevinirim odamla wifi arasinda 1 duvar sadece duvarlarda ince biraz
Bende 150 mbs tp link wifi adaptörü var yanlış hatırlamıyorsam 1.5 sene oldu alalı bi kere yanlışlıkla yamulttum ama yinede içindeki karta bişe olmadı, sapasağlam hala tp link alın, wifi tarzı ürünlerde tp link in rakibi yok.

Şu anakarta takılan zımbırtı, pcı e x1 boyutunda ethernet kartı ekran kartına göre baya kısadır, anakartta bulunan internet girişi bulunur üstünde, onun anakartta bulunan girişi küçük baya 3-4 cm falan hatta o girişe ses kartıda takılıyor, ama tabii ki wifi adaptörü daha mantıklı.

Internet hizinizin tamamini veriyomu acaba

Ethernet kullan tavsiyem bosver wifiyi

Ethernet kullan tavsiyem bosver wifiyi
Wifi çok uzakya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 150 mbs tp link wifi adaptörü var yanlış hatırlamıyorsam 1.5 sene oldu alalı bi kere yanlışlıkla yamulttum ama yinede içindeki karta bişe olmadı, sapasağlam hala tp link alın, wifi tarzı ürünlerde tp link in rakibi yok.

Şu anakarta takılan zımbırtı, pcı e x1 boyutunda ethernet kartı ekran kartına göre baya kısadır, anakartta bulunan internet girişi bulunur üstünde, onun anakartta bulunan girişi küçük baya 3-4 cm falan hatta o girişe ses kartıda takılıyor, ama tabii ki wifi adaptörü daha mantıklı.
O wifi zimbirtisini takarsam neyden feragat etmem lazim

Wifi çok uzakya

Hiçbirşeyden, direk alıp anakarta takçan anakartta bahsettiğim yuva var gigabytenin o modelinde , sadece kasada fazladan yer kaplar ekran kartı gibi o kart içinde kasanın arkasından bi tane demir çıkartman gerekir, ekran kartını takmak için çıkarttığımız demirler den birini

Wifi çok uzakya

Bu arada buldum bi kart markası da intel orjinal mis gibi ama fiyat dudak uçuklatıyor ben ilk görünce şok oldum wifi adaptörü bunun fiyatının 4 te 1 i bile değil

[/URL]

Wifi çok uzakya

Usb wifi saha mantıklı, o ethernet kartı anakarta takılan şey, ne işe yarıyor ki wifi kartı değil o, zaten anakartta bulunan ethernet port girişi sağlıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,121
Üyeler
183,529
Son üye
karanlık bey
Geri