Herkese merhaba. Şimdi masaüstü bilgisayar topluyorum fakat intel anakart alıcam wifi destekli anakartlar da pahalı biraz bunun yerine Abdullah abinin 1 sene önce önerdiği bir aparat var onu alsam aynı işlevi aynı performansı alır mıyım
Neden ethernet kablosu çekmiyorsun? Daha sağlıklı olur.Herkese merhaba. Şimdi masaüstü bilgisayar topluyorum fakat intel anakart alıcam wifi destekli anakartlar da pahalı biraz bunun yerine Abdullah abinin 1 sene önce önerdiği bir aparat var onu alsam aynı işlevi aynı performansı alır mıyım
Şundan sebep biraz kulağa saçma geliyor ama rize de yaşıyorum çay sezonu geldiği için bilgisayarı köye kurmam gerekicek 1 hafta falan orda kullanmam gerekiyor yazılım ile uğraşıcam wifi destekli anakarta o kadar para vermek istemiyorum sence işimi görür müNeden ethernet kablosu çekmiyorsun? Daha sağlıklı olur.
Neden ethernet kablosu çekmiyorsun? Daha sağlıklı olur.
Ethermet kablosu her zaman daha stabil bir internet sunar hocam mümkünse kablo çekin çok pahalı değiller.Herkese merhaba. Şimdi masaüstü bilgisayar topluyorum fakat intel anakart alıcam wifi destekli anakartlar da pahalı biraz bunun yerine Abdullah abinin 1 sene önce önerdiği bir aparat var onu alsam aynı işlevi aynı performansı alır mıyım
Ben eklemeyi unuttum köyde kalacağım süre zarfında telefon interneti kullanacağım geçen 1 hafta zarfında telefon interneti gerekiyor maalesef merkezde ki evimde ethernet mevcutEthermet kablosu her zaman daha stabil bir internet sunar hocam mümkünse kablo çekin çok pahalı değiller.
Ama benim gibi odanız modeme uzaksa bahsettiğiniz aparat işinizi görücektir.
telefonu kabloyla pc ye bağla sonra telefonun ayarlarından kabloyla internet paylaşı açBen eklemeyi unuttum köyde kalacağım süre zarfında telefon interneti kullanacağım geçen 1 hafta zarfında telefon interneti gerekiyor maalesef merkezde ki evimde ethernet mevcut
(telefonla wifi olarak paylaşmaktansa) telefonu kabloyla bağlıyor tabi ki de en iyi sonucu öyle alır.Tam hız alınabilir mi o şekilde
Benim şarj aletim 2 tarafıda type c usb kablo almam yeterli dimi(telefonla wifi olarak paylaşmaktansa) telefonu kabloyla bağlıyor tabi ki de en iyi sonucu öyle alır.
evetBenim şarj aletim 2 tarafıda type c usb kablo almam yeterli dimi
İyi kablodan kastın nedir