Wifi çekmediği için modem arıyorum

Olduda ; binanıza fiber altyapı geldi. Sizde 100 üstü tarife seçtiniz; kablolu bağlayayım bilgisayarımada, şöyle hızlı download yapayım dediniz. 100'e takılırsınız, kablolu bağlantıda. Vdsl de sorun olmaz.

Olduda ; binanıza fiber altyapı geldi. Sizde 100 üstü tarife seçtiniz; kablolu bağlayayım bilgisayarımada, şöyle hızlı download yapayım dediniz. 100'e takılırsınız, kablolu bağlantıda. Vdsl de sorun olmaz.
anladım hocam. ben aile evine aldığım için öyle bir şey olursa zaten ben kablolu kullanıyorum bir tek onu kendim çözerim artık. Şu an baktım babamın şikayetçi olduğu odalarda 32mbps internet 5,5mbps çekiyormuş. Archer modeli herhalde bu porblemi ortadan kaldırır. Altyapı zaten 50mbpse kadar destekliyor.

@Lady-Of-Ice hocam modem geldi kurulumu yaptım hız olarak iyi hoş ama henüz kurduğumun ilk gecesi internet download olarak 1-2 mbps (normalde 32-33) ve upload normal değeri olan 11mbps veriyodu. Ben de inşallah tesadüftür diyip yattım sabah düzelir diye. Sonra düzelmeyince res attım öyle düzeldi res atınca kurulumu da baştan yaptırdı zaten tam anlamadım.

Şuanda da pcden insta falan girerken hatta bazen web sitelerinde de oluyor; çok yavaş yüklüyor. Storyleri bazıları bildiğin 5-6sn yüklenmeyi bekliyor ama hız değerleri yüksek. Eskiden hiç böyle sorunlar olmazdı. Pc kablolu bağlantı bu arada. Sizce sorun nerede?

Firmware güncellemesi yapıp; resetleyin. Modemden Dns girin, Wps, UpNp, qos varsa kapatıp deneyin.

Firmware güncellemesi yapıp; resetleyin. Modemden Dns girin, Wps, UpNp, qos varsa kapatıp deneyin.
Wps ve UpNp'yi buldum sadece onu da kapattım. WPS zaten kapalı herhalde başlatmak için tıkla diyor.
Onun dışında çevrimiçi güncelleme yapıldı firmware dediğiniz başka bir şey mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firmware dosyasını buldum indirdim. Dosyayı aktarınca kabul etmiyor anlamadım

ev büyükse modem yerine mesh wifi da alabilirsin

Model neydi sizin? Versiyon numarasına dikkat edin.
VR300. V2 versiyon hatırlıyorum görmüştüm zaten. Şu an tekrar başlatıyor dsl modem router modunu kablosuz router modu olarak kaydetti videoda bende onu uyguluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,535
Üyeler
184,943
Son üye
dervişamasabretmeyen
Geri