Neler Yeni

WiFi den çıkan hızı nasıl sınırlayabilirim ?

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Aliefe Yıldırım
Evimde 1000lik internet mevcut gayet hızlı iyi güzel fakat telefon/tablet/laptop üçüde indirme yaparken ısınıyor, bu internet 100lük iken olmuyordu yani tahminim cihazlar internet hızına yetişmek için bayağı bir işlemci ve depolamayı zorluyor(tablete oyun indiriyorum, oyun içinde ek dosya yüklüyor o sırada ısınıyor, oyunun içine giriyorum tablet oyun oynarken soğuyor). Evde kablolu cihazlar dışında hiçbir cihazın 1000 mbps ihtiyacı yok, sadece wifi için interneti sınırlamak mümkün mü ? modem superonline üstüne ZTE H3600P

GetR

80+
Evimde 1000lik internet mevcut gayet hızlı iyi güzel fakat telefon/tablet/laptop üçüde indirme yaparken ısınıyor, bu internet 100lük iken olmuyordu yani tahminim cihazlar internet hızına yetişmek için bayağı bir işlemci ve depolamayı zorluyor(tablete oyun indiriyorum, oyun içinde ek dosya yüklüyor o sırada ısınıyor, oyunun içine giriyorum tablet oyun oynarken soğuyor). Evde kablolu cihazlar dışında hiçbir cihazın 1000 mbps ihtiyacı yok, sadece wifi için interneti sınırlamak mümkün mü ? modem superonline üstüne ZTE H3600P
Evet genelde mümkün hatta superonline üzerinden yapamasan bile telefonu veya tableti al eline wi-fi ayalarına git orda internet tasarrufu gibi seçenekler oluyor

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
Hocam konudan bağımsız aynı modem bizde de var ama sinyali pek iyi dağıtmıyor gibi size de öyle geldi mi ?

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Aliefe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konudan bağımsız aynı modem bizde de var ama sinyali pek iyi dağıtmıyor gibi size de öyle geldi mi ?
hocam ben pek sinyalle ilgili sorun yaşamadım arada nadiren olan seritifika sorunuyla hız düşme sorunu dışında pek bir sorun yok gibi bizde

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
hocam ben pek sinyalle ilgili sorun yaşamadım arada nadiren olan seritifika sorunuyla hız düşme sorunu dışında pek bir sorun yok gibi bizde
Hocam biz katlı müstakil bir evde oturuyoruz yukari katlarda hızımız düşük modemle ilgili mi acaba..

Nezha

80+ Bronze
Tarifeli bağlantı seç hızı düşür ama arkaplanda yedekleme ve güncelleme yapmaz bunu yaparsan. O nedenle belki modem arayüzünden düşürme yolları vardır ona bak.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Aliefe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biz katlı müstakil bir evde oturuyoruz yukari katlarda hızımız düşük modemle ilgili mi acaba..
hocam çok katlı yerleşkelerde wifiyi dağıtmak için ek bir router mıdır nedir o tarz bir şey kullanıyorlar, konu hakkında fazla bilgim yok konu açarsanız yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116
Üyeler
167,254
Son üye
neso50
Top Bottom