Neler Yeni

Wifi ı nasıl daha stabil hale getiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ben oyunlarımı geforce now üzerinden kullanıyorum ve geforce now da adam gibi bir oyun oynamak için özel frekans ayarlayıp internetinizin o frekansdan aşşağı düşmemesi gerekiyor ("Millenicom 35mbps kullanıyorum ama 40-45 arası bir şey geliyor") ama nasıl oluyorsa bazen download ım 0.5 e felan düşüyor bazen 20 lerde geziyor evdede yaklaşık internete bağlananan 4 ila 5 tane cihaz var ama benim iyi bir performans almam için internetimi 30 civarlarında sabit tutmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim

(aileme sordum kendileri kablolu bağlantıya hayır diyor evde kablo istemiyor. tp link powerline lara baktım ama onlarında fiyatları çok pahalı)

B0RAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Boran Ayar
modeminiz çok eskiyse değişin kapalı bir ortamda ise her yerden görülebilcvek bir ortama taşıyın
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerekirse rooter alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modeminiz çok eskiyse değişin kapalı bir ortamda ise her yerden görülebilcvek bir ortama taşıyın
oturma odasında benim odamda oturma odasının yanında ve modem gayet açıkta modem ise tt nin yeni siyah modemi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ben oyunlarımı geforce now üzerinden kullanıyorum ve geforce now da adam gibi bir oyun oynamak için özel frekans ayarlayıp internetinizin o frekansdan aşşağı düşmemesi gerekiyor ("Millenicom 35mbps kullanıyorum ama 40-45 arası bir şey geliyor") ama nasıl oluyorsa bazen download ım 0.5 e felan düşüyor bazen 20 lerde geziyor evdede yaklaşık internete bağlananan 4 ila 5 tane cihaz var ama benim iyi bir performans almam için internetimi 30 civarlarında sabit tutmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim

(aileme sordum kendileri kablolu bağlantıya hayır diyor evde kablo istemiyor. tp link powerline lara baktım ama onlarında fiyatları çok pahalı)
Kablo gizleyiciyede mi hayır diyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

OUTRA

80+
yok hocam genel olarak evde öyle bir görüntüye pek hoş bakmıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde tabi duvarları delme olayı yüzündende
eger mumkunse boğatlardan gecırebılırsınız kabloları. eger parmak kablo kanallarına ızın verırlerse o da gayet ıyı yontem ben oyle kullanıyorum. kanalları duvarınızın rengıne boyarsanızz pek bellı olmaz. eger mumkunse modemın oldugu yerı ve odanızın kapısının fotografını atın daha mantıklı bıseyler sunabılırız belkı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
eger mumkunse boğatlardan gecırebılırsınız kabloları. eger parmak kablo kanallarına ızın verırlerse o da gayet ıyı yontem ben oyle kullanıyorum. kanalları duvarınızın rengıne boyarsanızz pek bellı olmaz. eger mumkunse modemın oldugu yerı ve odanızın kapısının fotografını atın daha mantıklı bıseyler sunabılırız belkı...
ne yazıkkı bir telefonum yok ama şöyle diyeyim modem oturma odasının sonunda yani benden biraz uzak

B0RAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Boran Ayar
reyiz ne yazıkki konuştuğumuz sorunlar tükiyenin genel sorunları yapabileceğimiz şeyler ise ucu pek bir şeye dayanmayan çözümler üretmek :(

OUTRA

80+
ne yazıkkı bir telefonum yok ama şöyle diyeyim modem oturma odasının sonunda yani benden biraz uzak
dırekt duvardan ethernet kablosunun gececegı kadar bır delık acmak yeterlı olur. duvar delmeye felan pek sıcak degıller dedın ama kablolu baglantı sart. ya da cok guclu bır router. parmak kablo kanalı ve duvarda mınık bı delık fıkrı bana mantıklı geldı ama tabıkı aılenın takdırıne kalmıs

Top Bottom