Wifi nasık bu kadar kötü olur

Atkn

80+
Reaksiyon skoru
30
Laptopumda ethernet girişi yok bundan dolayı kablosuz bağlantı kullanmak zorundayım. Cihazla modem arası 2 metre bile yok ama bağlantı inanılmaz dalgalanıyo valorant oynarken pingim 10 ama sürekli çıkıp iniyo hiç durmuyo yerinde hani mobil internet bundan daha iyidir. Türkneti arıyorum bu sorun için bana onlarda bir sıkıntı olmadığını sıkıntının kablosuz bağlantıdan kaynaklandığını söylüyorlar. Modem de öyle 10 yıllık değil 2-3 yıllık en fazla

Laptopumda ethernet girişi yok bundan dolayı kablosuz bağlantı kullanmak zorundayım. Cihazla modem arası 2 metre bile yok ama bağlantı inanılmaz dalgalanıyo valorant oynarken pingim 10 ama sürekli çıkıp iniyo hiç durmuyo yerinde hani mobil internet bundan daha iyidir. Türkneti arıyorum bu sorun için bana onlarda bir sıkıntı olmadığını sıkıntının kablosuz bağlantıdan kaynaklandığını söylüyorlar. Modem de öyle 10 yıllık değil 2-3 yıllık en fazla
Leptop kaç yıllık wifi kartı değiştirebilirsen düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WiFi yi telefonda denedin mi

Kablosuz bağlantıda ping yüksekliği çok doğaldır, bu sebeple rekabetçi oyun oynayan hemen hemen herkes kablolu olarak kullanır, bilgisayarınızda ve modeminizde olan bir sorun değil yani endişelenmenize gerek yok, rahat rahat rekabetçi oyun oynamak için maalesef kablo kullanmak şart, bilgisayarınızda ethernet olmadığına göre usb ethernet adaptörleri var alıp kullanırsanız sorununuzun çözmüş olursunuz.

Geri