Neler Yeni

wifi pcde iyi ama telefonda rezalet

ssidp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Turker
geçen aylarda modemimizde bir arıza oldu ve yeni modem talep ettik sağ olsun getirdiler wifi 6 sağlayan bir modem getirdiler ama bu modeme geçtiğimden beri telefonda sıkıntı yaşıyorum kanıt olması için telefon ile laptopumu aynı yere koyup speedteste soktum görüntüleri de aşağıda bulabilirsiniz. yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum çünkü internette bir çözüm yolu bulamadım

Ekler

• a.png
    a.png
    44.8 KB · Hit: 31
  • b.jpg
    b.jpg
    71.4 KB · Hit: 25

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
geçen aylarda modemimizde bir arıza oldu ve yeni modem talep ettik sağ olsun getirdiler wifi 6 sağlayan bir modem getirdiler ama bu modeme geçtiğimden beri telefonda sıkıntı yaşıyorum kanıt olması için telefon ile laptopumu aynı yere koyup speedteste soktum görüntüleri de aşağıda bulabilirsiniz. yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum çünkü internette bir çözüm yolu bulamadım
Telefonda 5 GHz üzerindenmi bağlısın

ssidp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Turker
Modemi resetlemeyi dene iğne yada kürdan ile 10 15 saniye basılı tut bırak resetlenir tekrar test et modeme ne kadar uzaksın bu arada.
15-20m uzakliktayim. Yarin bi resetleyip sonuclari tekrar yazarim hocam. Teşekkürler gecenin bu saatinde cevap verdigin icin

Top Bottom