musti1824
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 197
- İsim
- Mustafa
bunu kullandım ara ara kopmalar meydana geldi şuan mercusys ME10 kullanıyorum gayet memnunum ama yine sana kalmışEvde kullandığım ürün bu https://www.akakce.com/wifi-guclend...8Xf-hUjFaXnge4mHrN_9JFyaKg-6H9U0aAqPREALw_wcB
ilk aldığımda güzeldi fakat sonradan sıklıkla kopmalar yaşanmaya başladı 2 yıldır bu çileyi çekiyorum artık çekilemeyecek hale geldi , çok pahalı olmayacak f/p bir dağıtıcı arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Şu ürünü gördüm eski kullandığımın yeni versiyonu gibi duruyor sizcr nasıldır farklı ürün önerileriniz varsa bekliyorum
![]()
Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 775,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben denedim boşuna uğraşmaya değmez 1 ay sonra yine aynı problem ortaya cıkıyorkopmaların çözümü var. modemden bağlandığın cihaza sabit ip veriyorsun. youtube ta bu konuda videolar var.