Alıntıyı görüntüleen alttan 4. De ne yazıyor kankam
Sağ ol dostum. Emin olmak istemiştim iyi oldu.Alıntıyı görüntüleen alttan 4. De ne yazıyor kankam
Sağ ol, Dost Kayaoğlu 4 sistemi aldım anakartı incelerken site üzerinde wifi den bahsetmemiş o yüzden sordum. Peki merak ettiğim kasa üzerinde 2x 3.2 usb port var fakat anakart da yok , ben bu 3.2 portları sorunsuz kullanabilir miyim ?Rica ederim wifi kartı alıyorlar genelde anakartı çok beğendiysen
Aynen ekran kartı ayrı gönderiliyor ve galiba Windows kurulumu yapmak bana da kalıyor.tabii ki kasa üzerindeki portlar kullanılıyor hazır sistem sanırım her şeyi ayarlarlar onlar sadece ekran kartı dışarıda yollanır tahminimce
Bazı siteler müşteri memnuniyeti için Windows kurulu yollayabiliyorlar ama uefi olarak kurulmamış bana mesela Abdullah abi Hızır gibi şunu izle gelince PCAynen ekran kartı ayrı gönderiliyor ve galiba Windows kurulumu yapmak bana da kalıyor.
Kanka videoyu ezberledim ama heyecan işteBazı siteler müşteri memnuniyeti için Windows kurulu yollayabiliyorlar ama uefi olarak kurulmamış bana mesela Abdullah abi Hızır gibi şunu izle gelince PC
Wi-fi olan anakartların isminde wi-fi bulunuyor zaten. Bunda yok.Merhabalar,
ASUS PRIME H610M-D D4
Bu anakartta wi-fi özelliği var mıdır acaba araştırdım ama tam emin olamadım var mıdır yok mudur diye?