Neler Yeni

Wifi ve hat az çekiyor nasıl iyi olur ?

nousfurkan

80+ Bronze
Evim zemin kat odamda wifi az çekiyor bunun için arttırıcı ne kullanmalıyım modemim vodofone modemi aynı zamanda kendi internetim de şebeke çekmediği için çekmiyor şebeke çekmesi için ne yapabilirim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Evim zemin kat odamda wifi az çekiyor bunun için arttırıcı ne kullanmalıyım modemim vodofone modemi aynı zamanda kendi internetim de şebeke çekmediği için çekmiyor şebeke çekmesi için ne yapabilirim
Kaç mbps kullanıyorsun ve anladım kadarıyla direk oranın internet sorunu var şebeke çekmeme vb yani zor bunu çektirmen

nousfurkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam bilmiyorum kendi evim değil falza yüksek olduğunu sanmıyorum 16 falandır ama internet modemin yanında sorunlu değil odada az çekiyor bazen de kopuyor çekmesi benim için yeterli olucak

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Wifi yerine , modem ve kullandığın internet aynı şebeke elektriğini kullanılıyorsa powerline adaptor(elektrik hattı üstünden internet) almanı tavsiye edebilirim. Oyunlarda 1 2 duvardan sonra wireless sıkıntı olmaya başlıyor çünkü. Telefon şebekesinde de kullandığın firmaya şikayette bulunabilirsin defalarca ancak o zaman baz istasyonlarıyla ilgili bir yapılandırma ya da eklentiye giderler.

nousfurkan

80+ Bronze
Oyun oynamiyorim sadece sosyal medya powerline adaptörler ilk defa duydum fiyatlarına bakayım uygunsa ise yarayabilir

nousfurkan

80+ Bronze
Wifi yerine , modem ve kullandığın internet aynı şebeke elektriğini kullanılıyorsa powerline adaptor(elektrik hattı üstünden internet) almanı tavsiye edebilirim. Oyunlarda 1 2 duvardan sonra wireless sıkıntı olmaya başlıyor çünkü. Telefon şebekesinde de kullandığın firmaya şikayette bulunabilirsin defalarca ancak o zaman baz istasyonlarıyla ilgili bir yapılandırma ya da eklentiye giderler.
Powerline adaptorler pahalı benim için hocam normal wifi dağıtıcılar iş gormezmi

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Powerline adaptorler pahalı benim için hocam normal wifi dağıtıcılar iş gormezmi
Hiç bir wifi powerline adaptor'un verdiği stabilliği veremez. Oyun harici kullanıyorsanız sorun yok wifi işinizi görür elbette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,197
Üyeler
163,615
Son üye
pesow