eraychu 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 2,034 Dahası Reaksiyon skoru 958 Konum jotho İsim Eray İlgilendiği Kategoriler Pokémon 17 Ağustos 2020 #1 internet kablosunu çıkar tak yaptım hala ünlem var fişini çekip taktım hala ünlem var wan wifi yanıyor bide bir ışıkdaha yanıyodu
internet kablosunu çıkar tak yaptım hala ünlem var fişini çekip taktım hala ünlem var wan wifi yanıyor bide bir ışıkdaha yanıyodu
krldogukan 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,075 Dahası Reaksiyon skoru 2,943 İsim dogukan demir 17 Ağustos 2020 #2 eraychu7 yazmış: internet kablosunu çıkar tak yaptım hala ünlem var fişini çekip taktım hala ünlem var wan wifi yanıyor bide bir ışıkdaha yanıyodu Devamı için tıklayın... modemin tüm kablolarını çekin kapatın 15 20 dk bekleyin tekrar takın ve açın bende de oluyordu böyle çözüyordum
eraychu7 yazmış: internet kablosunu çıkar tak yaptım hala ünlem var fişini çekip taktım hala ünlem var wan wifi yanıyor bide bir ışıkdaha yanıyodu Devamı için tıklayın... modemin tüm kablolarını çekin kapatın 15 20 dk bekleyin tekrar takın ve açın bende de oluyordu böyle çözüyordum