win + a tuşlarına basınca yandan bildirim tepsisi açılıyor. oradan ağ kısmına tıklayarak istediğin ağa bağlanabilirsin.Merhaba benim bilgisayarımda alttaki görev çubugu çalışmıyor dolayısıyla wifiyede bağlanamıyorum sağ alttaki wifi bölümünü kullanmadan wifiye bağlanmanın bir yolu varmı ?
açılmadı :/win + a tuşlarına basınca yandan bildirim tepsisi açılıyor. oradan ağ kısmına tıklayarak istediğin ağa bağlanabilirsin.
win + ı tuşuna basınca ayarlara giriyor mu?açılmadı :/
Windows(Klavyedeki windows logosu olan tuş.) + I tuşuna basın ve "Ağ ve İnternet" bölümüne gelip "Wifi" bölümüne geçin ve açık konumuna getirim.Merhaba benim bilgisayarımda alttaki görev çubugu çalışmıyor dolayısıyla wifiyede bağlanamıyorum sağ alttaki wifi bölümünü kullanmadan wifiye bağlanmanın bir yolu varmı ?
şifreyi yazamıyorum :/Windows(Klavyedeki windows logosu olan tuş.) + I tuşuna basın ve "Ağ ve İnternet" bölümüne gelip "Wifi" bölümüne geçin ve açık konumuna getirim.
bastım açılmıyor :/Ayarlar -> Ağ ve İnternet -> Wifi (sol kısımda)
Orada Kullanılabilir Ağları Görüntüle kısmı var.
Oradan bağlanabilirsiniz sanırım
evetwin + ı tuşuna basınca ayarlara giriyor mu?
ayarlardan ağ internet seçeneğine basıp wifi kısmından wifi bağlantısı yapabilirsin.
nasıl yapıcam olmuyorayarlardan ağ internet seçeneğine basıp wifi kısmından wifi bağlantısı yapabilirsin.
Klavye mi çalışmıyor? O bölümde yine "Kullanılabilir Ağları Göster" deyince sağ altta panel açması gerekiyor.şifreyi yazamıyorum :/
açılmıyor işte :/Klavye mi çalışmıyor? O bölümde yine "Kullanılabilir Ağları Göster" deyince sağ altta panel açması gerekiyor.
Peki ne yaptınızda bunlar çalışmıyor?açılmıyor işte :/