Neler Yeni

Android Wild Rift oynayıp ve twitchten yayını açabileceğim Telefon

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
Bütçe
25000
Bütçem 25 - 30 arası Wild Riftte kasmadan yayın yapıp keyifle oyun oynayabileceğim 8 gen 2 veya 1 işlemcili ( yd olabilir ) Android telefon önerisi istiyorum.
Yurtdışı imei atabileceğim telefon olursa daha iyi olur. 2 3 sene beni götürsün istiyorum.
Aklımda olan telefonlar:
Black Shark 5 Pro
Red Magic 8 Pro+
Rog Phone 6d Ultimate

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Bence 15 lık bi sistem kur emilatörden oynarsız wild. Rift 10k yada telefon alırsın

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Abdullah
Mi 8 kullanıyorum 5 yıllık telefon bu bile yapıyor onu. Ayrıca tutacağını sanmıyorum. Sistem yoksa pc diz

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Bütçem 25 - 30 arası Wild Riftte kasmadan yayın yapıp keyifle oyun oynayabileceğim 8 gen 2 veya 1 işlemcili ( yd olabilir ) Android telefon önerisi istiyorum.
Yurtdışı imei atabileceğim telefon olursa daha iyi olur. 2 3 sene beni götürsün istiyorum.
Aklımda olan telefonlar:
Black Shark 5 Pro
Red Magic 8 Pro+
Rog Phone 6d Ultimate
sistem diz aga

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar, konudaki arkadaş öneri istemiş Önce önerinizi yapın sonra fikrinizi belirtin. Büyük ihtimalle arkadaş düşünmüştür zaten bunları.

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral 25 k ya sistem diz rdr2,valorant,lol, illa wild Rift olsun diyorsan da emülatör kurarsın daha çok tutulur

Arkadaşlar, konudaki arkadaş öneri istemiş Önce önerinizi yapın sonra fikrinizi belirtin. Büyük ihtimalle arkadaş düşünmüştür zaten bunları.
Evet çok haklısın ama işte soruma yanıt bulamadıkça kafam karışıyor arkadaşlar da çok haklı ama benim istediğim şey telefon :) Sistemim var zaten

Top Bottom