Neler Yeni

WİN 10 a update yaptık fakat mikrofon bozuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anil Bilgi
Arkadaşlar selamlar benim bir arkadaşım var ve bilgisayarı kotu bilgisayarını windows 7 den 10 a yükseltti fakat yaptıktan sonra mikrofonu bozuldu garip bir şekilde mikrofonundan sadece cızırtı sesi geliyor sebebini bilen varmı ve aynı zamanda discorddan yayın acmaya calıstıgı zaman siyah ekran oldugunu söylüyor bunların cevabını bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu oluruz . Teşekkürler iyi forumlar

Tre-x

80+ Silver
upsss

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar selamlar benim bir arkadaşım var ve bilgisayarı kotu bilgisayarını windows 7 den 10 a yükseltti fakat yaptıktan sonra mikrofonu bozuldu garip bir şekilde mikrofonundan sadece cızırtı sesi geliyor sebebini bilen varmı ve aynı zamanda discorddan yayın acmaya calıstıgı zaman siyah ekran oldugunu söylüyor bunların cevabını bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu oluruz . Teşekkürler iyi forumlar
driverler güncel mi discorddan cihazı seçmiş mi mikrofon vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaysa jak öne alsın veya tam tersini yapsın ses ayarlarına bakılması lazım olabilir driverlerden kaynaklı

Top Bottom