Win 10 Aşırı Bellek Kullanımı

Win10 Reis 4GB'ı görünce elinin tersiyle itiyor daha fazlasını istiyor, 4GB RAM varsa Win7'ye geçebilirsiniz.
bende 4gb var değişcem pc yi win10 var sıkıntı yapmıyo

Windows 10 da zaten sürekli o sıkıntıyı bende yaşıordum her. Format atmama rağmen aynı sorun tekrar oluordu güncelleme gelince korkuordum güncellemeye kapatırdım hizmetlerden sonra otomatik açılır yine güncellerdi kendini ertesi gün moralim bozuk açardım. Güncelleme olunca güncellemelerde o sorunlar olabiliyor. Hatalı driverlar da dahil.

bende 4gb var değişcem PC yi win10 var sıkıntı yapmıyo
benim 8gb ama bende sıkıntı var neden var virüs taraması yaptım ama virüs çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 da zaten sürekli o sıkıntıyı bende yaşıordum her. Format atmama rağmen aynı sorun tekrar oluordu güncelleme gelince korkuordum güncellemeye kapatırdım hizmetlerden sonra otomatik açılır yine güncellerdi kendini ertesi gün moralim bozuk açardım. Güncelleme olunca güncellemelerde o sorunlar olabiliyor. Hatalı driverlar da dahil.
benim yapmam gereken ne peki win10 u düşürsemmi win8 e felan mı geçeyim

benim 8gb ama bende sıkıntı var neden var virüs taraması yaptım ama virüs çıkmadı

benim yapmam gereken ne peki win10 u düşürsemmi win8 e felan mı geçeyim
Geçme her updateyi de yükleme. Her driver ı da kurma

peki ne yapıcam hiçbirşey yapamıyorum bilgisayarda
Format çözümü onun knk birsürü şey denedim kafayı yicektimben sonunda sağlam harddiski duvarı çarptım ssd aldım ssd ile sıkıntı yok

7200 rpm di harddisk hiçbi sıkıntısı yoktu güncellemelerden sonra oldu bu

Format çözümü onun knk birsürü şey denedim kafayı yicektimben sonunda sağlam harddiski duvarı çarptım ssd aldım ssd ile sıkıntı yok
format atmıştım ama gene aynı
win düşürsem olmazmı

7200 rpm di harddisk hiçbi sıkıntısı yoktu güncellemelerden sonra oldu bu
ben birde bununla dün 14.30 civarında uğraşmaya başladım niye oldu bende bilmiyorum lol oynuyordum baktım pc kapandı sonra böyle oldu

format atmıştım ama gene aynı
win düşürsem olmazmı

ben birde bununla dün 14.30 civarında uğraşmaya başladım niye oldu bende bilmiyorum lol oynuyordum baktım PC kapandı sonra böyle oldu
Güç ayarlarından yüksek performansı ayarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,334
Üyeler
189,067
Son üye
emre21_
Geri