WİN 10 FORMAT ATMA SORUNU

Radekqq

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese sağlıklı günler dilerim ilk olarak...
Bir kaç ay önce bilgisayarıma format atmak için windows 10’un kendi sıfırlama seçeneğini kullanmak istemiştim ve hiç bir şekilde sıfırlamıyordu ve uğraşmamıştım artık bugün bilgisayarıma sıfırlama yapmam lazım ( flashla format atma olayı tavsiyesini istemiyorum )

Başkasına yaptırın

Windows 10 kendi sıfırlama seçeneği ile format atılmaz. 8 GB bir USB alın sonrasında Windows 10 indir yazıp Windows10 medya yükleme aracını indirin orası zaten sizi yönlendiriyo otomatik Windows dosyalarınızı USB'ye kuruyor. @Radekqq

windows ayarlardan kurtarma seçeneklerinde sıfırlama var oradan yapın. en kesin sıfırlama yöntemi

Windows 10 kendi sıfırlama seçeneği ile format atılmaz. 8 GB bir USB alın sonrasında Windows 10 indir yazıp Windows10 medya yükleme aracını indirin orası zaten sizi yönlendiriyo otomatik Windows dosyalarınızı USB'ye kuruyor. @Radekqq
Kesinlikle katılıyorum win 10 un sıfırlama seçeneği mahvediyor bilgisayarı...

windows ayarlardan kurtarma seçeneklerinde sıfırlama var oradan yapın. en kesin sıfırlama yöntemi
Windows'un sıfırlaması hatalı öyle bir şey denetmeniz şuan doğru değil, temiz format atılması en doğrusu.

Geri