Win 10 home dan win 11 pro geçtim fps kayıpları yaşıyorum

Jonkey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
69
win 10 home kullanıyordum.
cs de 420 ile 350 arası fps alıyodum
win 11 pro geçtim şuan 320 ile 250 arası fps alıyorum fps ayarları çart curt çoğu şeyi yaptım.
win 11 home yapsam daha iyi olur mu ?
ne yapmalıyım bilgisi olan

Son düzenleme:
formatlayarak mı gecırdınız yoksa wındows yukseltmeden mı?

flash ile sıfırdan win kurdum.
bu kadar fazla fps farkı olması garibime gitti win 11 proda bir sorun mu var ?
win11 pro win10 home gore daha fazla bellek harcayabılır fakat bu kadar fps dususun normal olabılecegını dusunmuyorum hocam sistem ddr5 mi 4 mü

win 10 home kullanıyordum.
cs de 420 ile 350 arası fps alıyodum
win 11 pro geçtim şuan 320 ile 250 arası fps alıyorum fps ayarları çart curt çoğu şeyi yaptım.
win 11 home yapsam daha iyi olur mu ?
ne yapmalıyım bilgisi olan
hocam bende win11 proya geçtim ama ben hiç fps kaybı yaşamadım yada hissetmedim yani bu kadar fazla

win11 pro win10 home gore daha fazla bellek harcayabılır fakat bu kadar fps dususun normal olabılecegını dusunmuyorum hocam sistem ddr5 mi 4 mü
ddr4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende win11 proya geçtim ama ben hiç fps kaybı yaşamadım yada hissetmedim yani bu kadar fazla
bir sorun varda çözemedim tekrardan format atıcam galiba win 10 home geri döncem veya 11 home yapcam
neyden kaynaklı öğrenebilirsem belki formata gerek kalmazdı da bilmiyom

Normal bir durum. Her yeni bir Windows sürümü bir öncekinden daha fazla kaynak tüketir. Yeni donanımlar ister ve yeni masraflar çıkarır.

pro versiyonu şirketler çoklu pc bağlantıları için biliyorum ben home single sadece tek pc için diğerlerine göre daha boş bir sistem olarak biliyorum pro ya ne gerek var ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri