Neler Yeni

win 10 vs win 11 ? hangisini kullanmalıyım

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
Merhabalar arkadaşlar 3 ay önce cıkan donanım arsivi gt2 sistemi aldım ve gelir gelmez windows 10 yüklü olan sistemi kullanmadan 11 e güncelledim daha sonra öğrendim ki win 11 de kronik sorunlar olusabiliyormus. ve benim şu sıralar lolde kasma valoda fps düşüşü gibi şeyler yasıyorum oyundan da attıgı oldu 1-2 defa araştırdıgımda wind 11 oldugundan dolayı olabilir diyor sizce nedeni ne tam olarak. gaminggen tr yi arayıp sordugumda wind10'a kullanırsam %100 pc yi kullanırsınız performanstada sorun yaşamazsınız dedi sizce format atıp dönmelimiyim wind10'a !!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ramazan tk
bende temiz win11 kurulum yaptım sonma kasma gibi sorunlar yaşayınca mecbur 10'a dönüş yaptım.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
eğer sorun yaşıyorsan geri dön ben sorun yaşamadım ve yaşamıyorum zaten sadece tasarım var.

jakuvet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kerem tekkoyun
Bence şu anlık Windows 10 kullanmak daha mantıklı

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Windows 11 tavsiye ederim. Ben Windows 10'dan geçtim, gayet güzel çalışıyordu, hatta performans artışı bile olmuştu biraz. Fakat Windows 11 ile sorunlarınız varsa ve içinde önemli dosyalarınız yoksa sıfırdan kurmayı deneyebilirsiniz 👍🏻

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhabalar arkadaşlar 3 ay önce cıkan donanım arsivi gt2 sistemi aldım ve gelir gelmez windows 10 yüklü olan sistemi kullanmadan 11 e güncelledim daha sonra öğrendim ki win 11 de kronik sorunlar olusabiliyormus. ve benim şu sıralar lolde kasma valoda fps düşüşü gibi şeyler yasıyorum oyundan da attıgı oldu 1-2 defa araştırdıgımda wind 11 oldugundan dolayı olabilir diyor sizce nedeni ne tam olarak. gaminggen tr yi arayıp sordugumda wind10'a kullanırsam %100 pc yi kullanırsınız performanstada sorun yaşamazsınız dedi sizce format atıp dönmelimiyim wind10'a !!!
ben windows 11'e geçtikten sonra alakası varmı bilmiyorum ama düşük grafikli oyunlarda drop yemeye başladım mecburen 10'a geri döndüm hem bence 10'un arayüzü daha güzel

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
windows 10 devamdır hocam. benim için 11daha kullanışsız daha zahmetli gelmişti.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha Memiş
Windows 11'in görünümünün hoşuma gitmesi üzerine ben de yükseltme yaptım ve çok sorun yaşadım. Yükseltme kaynaklıdır sandım temiz kurulum yaptım o da olmadı. Sağ klik atıyorum gelmesini bekliyorum, arama bölümüne yazıyorum siliyor tekrar yazmak gerekiyor, her yerden minik minik sorunlar patlak veriyor ve oyun performansı da cidden bazen deli ediyor. En son dayanamayıp win 10'a bir hafta önce dönüş yaptım. Oyum windows 10'dan yana.

Top Bottom