Windows arama kısmına CMD yazıp Yönetici olarak çalıştır. Gelen ekrana sfc /scannow yaz sonra entera bas. Bastıktan sonra %100 olmasını bekle %100 olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Sorun gene devam ederse Aygıt Yöneticisinden Fareyi kaldır bakalım.Başka mouse ile denedim kanka soket de değiştim hala aynı CS de de valo da da PUBG de bir şey yok
Söylediklerini 2 saat önce yaptım dostum sfc /scannow yaptım yeniden başlattım ardından farenin yazılımını sildim yeniden kurdum hala aynı çok ama çok az kaldı çıldırmamaWindows arama kısmına CMD yazıp Yönetici olarak çalıştır. Gelen ekrana sfc /scannow yaz sonra entera bas. Bastıktan sonra %100 olmasını bekle %100 olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Sorun gene devam ederse Aygıt Yöneticisinden Fareyi kaldır bakalım.
Windows dün güncelleme yapıp mı kapadı? Windows Update'e girip Güncelleştirme Geçmişi yazan yerin fotoğrafını atar mısın?Söylediklerini 2 saat önce yaptım dostum sfc /scannow yaptım yeniden başlattım ardından farenin yazılımını sildim yeniden kurdum hala aynı çok ama çok az kaldı çıldırmama
Diğer sekmelere de baktım lakin dün güncelleme yapmamış ve bu sorun bugün öğleden sonra ssat 14 gibi oldu dün çatır çatır çalışıyordu bugün ise fare takıla takıla gidiyor masaüstünde normal diyebilirim çok nadir takılıyor lakin cs ve valoda aşırı derecede takılma oluyorWindows dün güncelleme yapıp mı kapadı? Windows Update'e girip Güncelleştirme Geçmişi yazan yerin fotoğrafını atar mısın?
BIOS ayarlarına falan da dokunmadın dimi? Sadece Valorantta olsaydı Vanguardı kaldırıp tekrardan kurmayı dene derdim ama CS de de oluyor diyorsun. PUBG de hiçbir sorun yok diyorsun. Depolama olarak CS ve Valo aynı yerde kurulu PUBG başka yerde mi kurulu?Diğer sekmelere de baktım lakin dün güncelleme yapmamış ve bu sorun bugün öğleden sonra ssat 14 gibi oldu dün çatır çatır çalışıyordu bugün ise fare takıla takıla gidiyor masaüstünde normal diyebilirim çok nadir takılıyor lakin cs ve valoda aşırı derecede takılma oluyor
hayır hiçbir ayara dokunmadım pc yi normal bir şekilde açtım valoya girdim sonuç ortadaydı ve cs,valo,pubg hepsi c klasöründe yani m2 ssd deBIOS ayarlarına falan da dokunmadın dimi? Sadece Valorantta olsaydı Vanguardı kaldırıp tekrardan kurmayı dene derdim ama CS de de oluyor diyorsun. PUBG de hiçbir sorun yok diyorsun. Depolama olarak CS ve Valo aynı yerde kurulu PUBG başka yerde mi kurulu?
Çok ama çok araştırdım hiçbir sonuca varamadım artık tek düşüncem w11 in bug olmasına inanmak kaldıBIOS ayarlarına falan da dokunmadın dimi? Sadece Valorantta olsaydı Vanguardı kaldırıp tekrardan kurmayı dene derdim ama CS de de oluyor diyorsun. PUBG de hiçbir sorun yok diyorsun. Depolama olarak CS ve Valo aynı yerde kurulu PUBG başka yerde mi kurulu?
Büyük ihtimalle Windows kaynaklı bir sorun var. Aklıma maalesef başka çözüm gelmiyor. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp sfc /scannow yapıp tekrardan bir dene istersen.hayır hiçbir ayara dokunmadım pc yi normal bir şekilde açtım valoya girdim sonuç ortadaydı ve cs,valo,PUBG hepsi c klasöründe yani m2 ssd de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok ama çok araştırdım hiçbir sonuca varamadım artık tek düşüncem w11 in bug olmasına inanmak kaldı
birazdan yapayım gelişme olursa yazarım teşekkürler dostum umarım düzelir bu sorun moral koymadı bendeBüyük ihtimalle Windows kaynaklı bir sorun var. Aklıma maalesef başka çözüm gelmiyor. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp sfc /scannow yapıp tekrardan bir dene istersen.
Dostum güvenli modda sfc yaptım sonra kaspersky pro ile tam tarama yaptım lakin sonuç yine aynı windows 11 den dosyalarımı kaybetmeden windows 10 pro ya geçmeyi deneyeceğim son çare bu kaldıBüyük ihtimalle Windows kaynaklı bir sorun var. Aklıma maalesef başka çözüm gelmiyor. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp sfc /scannow yapıp tekrardan bir dene istersen.
Dostum güvenli modda sfc yaptım sonra kaspersky pro ile tam tarama yaptım lakin sonuç yine aynı windows 11 den dosyalarımı kaybetmeden windows 10 pro ya geçmeyi deneyeceğim son çare bu kaldı
Eğer imkanın varsa formatla Windows 10'nu kur. Kasperskyı yeni mi kurdun yoksa kurulu muydu? Bu Kasperskydan kaynaklı da sorunlar olabiliyor çünkü.Dostum güvenli modda sfc yaptım sonra kaspersky pro ile tam tarama yaptım lakin sonuç yine aynı windows 11 den dosyalarımı kaybetmeden windows 10 pro ya geçmeyi deneyeceğim son çare bu kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu video ile geçiş yapacağım umarım sürücülerde falan bir sıkıntı çıkmaz