Neler Yeni

Yardım Win 11 free dos format rufus?

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
Merhabalar acil yardımınız gerekiyor. Free dos laptopa win 11 yüklüyeceğim ama windowsun media creation aracıyla usb ye win11i yüklesem sonra freedos laptopa format atsam sıkıntı olur mu yoksa rufus mu gerekli?
Uefi olmuyor mu microsoft aracıyla yapsam falan bilgisi olan lütfen yardımcı olsun rufus kullanmak istemedişim için microsofta güveniyorum ama emin olamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar acil yardımınız gerekiyor. Free dos laptopa win 11 yüklüyeceğim ama windowsun media creation aracıyla usb ye win11i yüklesem sonra freedos laptopa format atsam sıkıntı olur mu yoksa rufus mu gerekli?
Uefi olmuyor mu microsoft aracıyla yapsam falan bilgisi olan lütfen yardımcı olsun rufus kullanmak istemedişim için microsofta güveniyorum ama emin olamadım.
İso indirip rufusla usb ye yazmamla microsoftun aracıyla yapmam arasında fark oluyor mu?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran

İso indirip rufusla usb ye yazmamla microsoftun aracıyla yapmam arasında fark oluyor mu?
Hayır, bir sorun olmuyor ve fark da olmuyor.

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,025
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
windowsun media creation aracıyla usb ye win11i yüklesem sonra freedos laptopa format atsam sıkıntı olur mu
Bu şekilde yapın. Günümüzde bu yöntem tercih ediliyor genelde. Rufus eskidi biraz.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot

Direk usb ue yükleyin

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
Direk usb ue yükleyin
Peki win yüklerken özele girip diskleri görüyoruz ya orada gördüğüm tüm diskleri sile mi basacağım yoksa ssd olana yeni diip ileriye basıp ona mı yüklüyeceğim bir şey değişir mi?

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
Direk usb ue yükleyin
Merhaba bugün win 11 formatı attım home paketiyle.
ptt avm de 17.5tl ye win 11 home lisansı satılıyordu lisansı girdim ancak telefonla etkinleştir gibi bir şey çıktı başka bilgisayarda kullanılıyor gibisinden bir şey. Bilgisayara bir şey olur mu lisans su an kaydedilmiş lisansı değiştirle girdiğim için. Yeniden format atmam gerekir mi?

Bu şekilde yapın. Günümüzde bu yöntem tercih ediliyor genelde. Rufus eskidi biraz.
Merhaba bugün win 11 formatı attım home paketiyle.
ptt avm de 17.5tl ye win 11 home lisansı satılıyordu lisansı girdim ancak telefonla etkinleştir gibi bir şey çıktı başka bilgisayarda kullanılıyor gibisinden bir şey. Bilgisayara bir şey olur mu lisans su an kaydedilmiş lisansı değiştirle girdiğim için. Yeniden format atmam gerekir mi?

Top Bottom