Çözüldü✓ Win 11 güncelleme sonrası internet yok

MrNo8odys

80+
Reaksiyon skoru
7
Akşam yatarken sorun yoktu şimdi actıgımda güncelledi ve internete bağlanmadı eskiden bir defa daga olmuştu her şeyi denedim format atarak düzelmişti şimdi tekrar oldu dns filan değiştirme surucu kaldırma filan nerdeyse coğu şeyi yaptım olamdı en sonda sistemi geriye aldım 2 gün önceye şimdi yine olmadı gidip geliyır ama hiç bir şey acmıyor acil yardım lazım ayrıca ayarlarda internete erişin yok, cihazınız yalnızca yerel ağınızdaki diğer cihazlara erişebilir diyiyor

Ethernet sürücüsünü kaldırdıktan sonra manuel kurulum mu yaptın yoksa tekrar Windows'a mı kurdurdun?

Windwosa kurdurttum yeniden başlattım, neden? Manuel kurulum yapınca olabilirmi?
Üreticinin sitesinden indirip kendin kur sürücüyü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu ayarı da kapat tabii ki.
1770994474886.webp

Akşam yatarken sorun yoktu şimdi actıgımda güncelledi ve internete bağlanmadı eskiden bir defa daga olmuştu her şeyi denedim format atarak düzelmişti şimdi tekrar oldu dns filan değiştirme surucu kaldırma filan nerdeyse coğu şeyi yaptım olamdı en sonda sistemi geriye aldım 2 gün önceye şimdi yine olmadı gidip geliyır ama hiç bir şey acmıyor acil yardım lazım ayrıca ayarlarda internete erişin yok, cihazınız yalnızca yerel ağınızdaki diğer cihazlara erişebilir diyiyor

Konudaki exe'yi indirip dene hocam bide

Konudaki exe'yi indirip dene hocam bide
Hocam amd kulanıyoeum olurmiki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonunu pc'ye bağlayıp dosya aktar.
Aktardım kurdum ve yine olmadı

Geri