Win 11 i5 3210 işlemci

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhaba öncelikle Win 11 indirmeyi planlıyorum Denetleme uygulamasını indirdim ancak aşağıda eklediğim fotodaki gib birşeyle karşılaştım Tpm in ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok birde i5-3210 işlemci kullanıyorum o yetersiz diyor. İndirsem / indirirsem ne gibi sorunlarla karşılaşırım yavaşlık falan gibi mi yoksa başka birşeyle karşılaşır mıyım
Teşekkürler

Ekler

• resim_2021-10-09_193323.png
    resim_2021-10-09_193323.png
    105.4 KB · Hit: 36
TPM 2.0 açık olmadığı sürece indiremezsin zaten. Hadi bir şekilde indirdin diyelim ki çok hatalı olur. TPM denilen şey BIOS üzerinden açılmakta, yani bilgisayar Boot Loading ekranındayken F2 - F12 veya artık BIOS'a girme tuşun hangisiyse ona basıp oradan aktifleştirdiğin bir ayar.

Bu ayarın açıldığı yer anakart modeline veya BIOS sürümüne göre değişiyor yani sana tam bir şey söyleyemem. Videolarına YouTube'dan bakabilirsin.

Ek olarak fTPM 2.0'ı açsan bile işlemcinin desteği olmadığı için yine kuramazsın.

TPM 2.0 açık olmadığı sürece indiremezsin zaten. Hadi bir şekilde indirdin diyelim ki çok hatalı olur. TPM denilen şey BIOS üzerinden açılmakta, yani bilgisayar Boot Loading ekranındayken F2 - F12 veya artık BIOS'a girme tuşun hangisiyse ona basıp oradan aktifleştirdiğin bir ayar.

Bu ayarın açıldığı yer anakart modeline veya BIOS sürümüne göre değişiyor yani sana tam bir şey söyleyemem. Videolarına YouTube'dan bakabilirsin.

Ek olarak fTPM 2.0'ı açsan bile işlemcinin desteği olmadığı için yine kuramazsın.
Ne işe yarıyor sorsam olur mu

Yüklemeye çalışma bence doğru düzgün çalışmaz o işlemci ile

Geri