Disk ekranında bütün diskleri silip ayrılmamış alan diye tek parça haline getirip sonra yeni birim oluşturup format attın dimi?Alıntıyı görüntüle
yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu? Ayrıca masaüstündeki 'bu bilgisayar' da gözükmüyor.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yok valla yapmadım öyle bişi. Video da eğer yedek aldıysanız silebilirsiniz diyordu bende sadece şifremi ve bi kaç dosyamı yedeklemiştim, o disktekiler ne bilmiyordum önemli bir şeydir diye silmedim. Tekrar mı temiz kurulum atayım?Disk ekranında bütün diskleri silip ayrılmamış alan diye tek parça haline getirip sonra yeni birim oluşturup format attın dimi?
win 11 etkinleştirilmemiş olduğu için o ayar kapalı.sağ tık at masaüstüne kişiselleştir de, oradan temalar>masaüstü simge ayarları
Dosyalarını, fotoğraflarını önemli neyin varsa at başka flash belleğinin içine. Ondan sonra format ekranında bütün diskleri sil şuan sadece bir depolama birimi takılı di mi?AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yok valla yapmadım öyle bişi. Video da eğer yedek aldıysanız silebilirsiniz diyordu bende sadece şifremi ve bi kaç dosyamı yedeklemiştim, o disktekiler ne bilmiyordum önemli bir şeydir diye silmedim. Tekrar mı temiz kurulum atayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
win 11 etkinleştirilmemiş olduğu için o ayar kapalı.
Tamamdır önemli verilerinin yedeğini al. Format ekranında çıkan bütün diskleri sil. Ayrılmamış Alan diye tek parça olsun. Ondan sonra Sağ alt tarafta Yeni yazan kısma bas. Bastıktan sonra boyuta dokunmadan uygula de. Ondan sonra en yüksek GB'lı olana Windows'u kur.evet 1 ssd takılı
tamamdır hocam teşekkür ederim, tekrar win 11 temiz kurulum yapacağım doğru mudur?Tamamdır önemli verilerinin yedeğini al. Format ekranında çıkan bütün diskleri sil. Ayrılmamış Alan diye tek parça olsun. Ondan sonra Sağ alt tarafta Yeni yazan kısma bas. Bastıktan sonra boyuta dokunmadan uygula de. Ondan sonra en yüksek GB'lı olana Windows'u kur.
Aynen hocam.tamamdır hocam teşekkür ederim, tekrar win 11 temiz kurulum yapacağım doğru mudur?
2 ya da 3 parçaya ayıracaktı şuan öyle mi?@Emmree hocam dediklerinizi tek tek yaptım ve son olarak bu ekrana geldim yukarıdaki diskleri silmeme gerek var mı yoksa en yüksek olanı seçip sonraki diyeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
foto yüklenmiyor.