Neler Yeni

Win 11 yeni kurdum driver eksiğim var galiba mikrofon çalışmıyor ?

Win 11 yeni kurdum ekran kartı driver indirdim diğer güncellemelerinde yaptım ancak kulaklık mikrofonum çalışmıyor ne yapmam lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

acil yardım lazım ya yok mu yardımcı olacak ?

up up up
Daha dur neler olacak fırtına öncesi sessizlik bu.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
"hyperx cloud 2 driver" şeklinde google ile arama yaptınız mı? Hyperx kendi sitesinde driver update yayınlamış gördüğüm kadarıyla win11 için yok ama denemenizde fayda var. Eğer çözüm bulamazsanız normalde tavsiye etmem ama driver güncelleme uygulamalarını yükleyip ses aygıtlarına ait güncellemelere bakabilirsiniz.
hocam ekrankartı driver yanlış indirmişim nvıda geforce eski sürüm indirmişim güncelleme kurulmuyor bunla alakalı olabilir imi acaba ?

Daha dur neler olacak fırtına öncesi sessizlik bu.
who bro who ne diyosun içimizi kararttın :unsure:

Son düzenleme:

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam ekrankartı driver yanlış indirmişim nvıda geforce eski sürüm indirmişim güncelleme kurulmuyor bunla alakalı olabilir imi acaba ?

who bro who ne diyosun içimizi kararttın :unsure:
Hyperx Cloud 2 Mik Çalışmama Sorunu - Çözüm Video Linki bu linkteki videoda adım adım anlatıyor.
Bir deneyin çözülmezse konuşalım. Kolaylık olsun diye aşağı site linklerini ekledim.
yazılımın bulunduğu sayfa linki
Yazılım indirme linki

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    9.8 KB · Hit: 36

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
indirmeyi açarken hata veriyor
hocam cihaz bulunamadı diyor. cihazı bağlayın ve programı yeniden başlatın yazıyor. gerekirse cihazı farklı kablo ile bağlayın

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
hocam cihaz bulunamadı diyor. cihazı bağlayın ve programı yeniden başlatın yazıyor. gerekirse cihazı farklı kablo ile bağlayın
usb yerini değiştirip bir deniyim ben bakalım ne olacak ama ses de yana sorun yoktu ya anlamadım

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
usb yerini değiştirip bir deniyim ben bakalım ne olacak ama ses de yana sorun yoktu ya anlamadım
bende youtube üzerinden araştırdım hocam, farklı çözüm yolu veren yoktu gördüğüm kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,076
Üyeler
167,421
Son üye
Apo5446
Top Bottom