Neler Yeni

Win kurarken depolamalar nasıl bölünüyor

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Arkadaşlar selam yei bir kasa aldım ve bildiğiniz gibi biostayım bununla ilgili elimde 1 tb lık bir ssd var 500 500 bölmek istiyorum windows c yapıp ona windowsu atarım win d yapıp onada diğer 500 gb tı atmayı planlıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Windows kurulumunda disk bölümleme ekranına geldiğinde yapabilirsin.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
orası neresi hocam

Windows kurulumuna başladığınızda karşınıza gelecek hocam. Sizden windows nereye kurulacağını seçmenizi isteyecek. Orada diski silip tekrar boyutlandırıp 2 ye bölebilirsiniz. Yada kurulumu tek diske yapıp windows araçlarıyla da sonradan diski bölebilirsiniz. Ama ben kurulumda yapmayı tercih ediyorum.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Windows kurulumuna başladığınızda karşınıza gelecek hocam. Sizden windows nereye kurulacağını seçmenizi isteyecek. Orada diski silip tekrar boyutlandırıp 2 ye bölebilirsiniz. Yada kurulumu tek diske yapıp windows araçlarıyla da sonradan diski bölebilirsiniz. Ama ben kurulumda yapmayı tercih ediyorum.
bende kurulumda yapmak isterim hocam problem şu buraya bir daha foto atmam çünkü tek monitörüm var şimdi kasayı bağlarsam biosta kalacağım için o yüzden hani size soru soruyorum biraz fazla kusuruma bakmayın

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
bende kurulumda yapmak isterim hocam problem şu buraya bir daha foto atmam çünkü tek monitörüm var şimdi kasayı bağlarsam biosta kalacağım için o yüzden hani size soru soruyorum biraz fazla kusuruma bakmayın

Videoda 1.40 da ki menüde diski seçip sil de sil çıkmıyorsa disk tamamen boştur zaten. Direk yeni de ve boyutlandırmayı mb cinsinden yap. Diski böldü 1 tanesine harf atamış oldu. 2. disk içinde boşta kalan disk kısmını seç yeniyi seç ve kalan miktar kadar yeni disk oluştur. Bu aşamada otomatik olarak kendisi kurtarma bölümüü vs oluşturacaktır onlara müdale etmeyin.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık

Videoda 1.40 da ki menüde diski seçip sil de sil çıkmıyorsa disk tamamen boştur zaten. Direk yeni de ve boyutlandırmayı mb cinsinden yap. Diski böldü 1 tanesine harf atamış oldu. 2. disk içinde boşta kalan disk kısmını seç yeniyi seç ve kalan miktar kadar yeni disk oluştur. Bu aşamada otomatik olarak kendisi kurtarma bölümüü vs oluşturacaktır onlara müdale etmeyin.
teşekkür ederim hocam bakacağım

Top Bottom