Neler Yeni

win10 dan win 11 geçme

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
arkadaşlar win10 dan win11 e geçmeyi planlıyorum ve sizlere bir sorum var şimdi ayarlarda windows update de windows 11 hazır indir ve yükle ile mi kurulum yapmak mantıklı yoksa bu temiz kurulum dedikleri iso dosyası falanla mı ? NOT : oyunlarımın uygulamalarımın gitmesini istemiyorum. bir de geçmek ne kadar mantıklı perfonmans konusunda durum nedir görünüşü güzel olduğu için indirmeyi planlıyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
arkadaşlar win10 dan win11 e geçmeyi planlıyorum ve sizlere bir sorum var şimdi ayarlarda windows update de windows 11 hazır indir ve yükle ile mi kurulum yapmak mantıklı yoksa bu temiz kurulum dedikleri iso dosyası falanla mı ? NOT : oyunlarımın uygulamalarımın gitmesini istemiyorum. bir de geçmek ne kadar mantıklı perfonmans konusunda durum nedir görünüşü güzel olduğu için indirmeyi planlıyorum.
Yükseltmeyi denemedim fakat yükselttikten sonra Windows old klasörüne gideceği için hepsi tekrar kurmanız gerekebilir (bundan tam emin değilim.) Tasarım olarak geçilir performans olarak Windows 10 la hemen hemen aynı. BİOS güncelleyip geçebilirsiniz bence.

anon-im

80+
win11 suan ıcın cok saglıklı calısmıyor ama eger gecersen sisteminde herhangı bır veri kaybı olmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom