Win10 format sonrası çalışmayan driverlar nasıl yapılır ?

hocam bunlar dışında bir şey sorcam
ben win11 den win10 yapıp format attım bir sorunlar yaşadım 2 kere win10 indirdim pc açılınca hangi win10 ile başlamalıyım seçeneği sunuyordu
birini sildim birini kullanıyorum şuan herhangi sorun yaşar mıyım ?
Formatı düzgün atamamışsın. Format ekranında bütün diskleri silip Ayrılmamış Alan Sürücü 0 olarak tek disk kalacaktı. Ondan sonra Yeni diyip boyuta dokunmadan Uygula diyecektin. Diskin 2 ya da 3 parçaya ayrılacaktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://download.msi.com/dvr_exe/mb/intel_me_adl_16.0.zip Bunu da indirip kur bakalım.

Formatı düzgün atamamışsın. Format ekranında bütün diskleri silip Ayrılmamış Alan Sürücü 0 olarak tek disk kalacaktı. Ondan sonra Yeni diyip boyuta dokunmadan Uygula diyecektin. Diskin 2 ya da 3 parçaya ayrılacaktı.
hocam yaptım sildim hepsini de 2 kere yükledim win10nu

hocam yaptım sildim hepsini de 2 kere yükledim win10nu
Düzgün format atsaydın Windows açılışında sana hangi Windows'u çalıştıralım diye sormazdı hocam. Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetiminin tam ekran görüntüsünü atar mısın?

Düzgün format atsaydın Windows açılışında sana hangi Windows'u çalıştıralım diye sormazdı hocam. Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetiminin tam ekran görüntüsünü atar mısın?
temel sistem aygıtı düzelmedi

1tb ssd kullanıyorum

hocam temiz format için tekrardan format atabilirim bunun dışında düzeltebilirsek sevinirim

hocam bu arada disk yöneticisinden sildiğim win10nun diskini biçimlendirdim

Ekler

• 2.png
    2.png
    24.4 KB · Hit: 34
GNA kaynaklıymış sanırım hocam. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/intel_gna_scoring_accelerator.zip Bunu da dener misin? Format ekranında diski sen mi ikiye ayırdın?
Hocam düzeldi çook sağolun
şöyle ilk yüklediğim win10 her şeyi sildim bir kere ayırdım
sonra tekrar yükledim flash ile bu sefer elleşmedim aynı şekil yükledim diye hatırlıyorum

hocam ilerde sorun falan olmazsa devam ediyim , sorun yaşayacaksam düzgün bir format atabilirim
genelde oyun oynuyorum rekabetçi oyunlar

bu arada 2. yüklediğim win10 kullanıyorum şuan
driver yüzünden yanlışıkla 2 kere yükledim win10

Hocam düzeldi çook sağolun
şöyle ilk yüklediğim win10 her şeyi sildim bir kere ayırdım
sonra tekrar yükledim flash ile bu sefer elleşmedim aynı şekil yükledim diye hatırlıyorum

hocam ilerde sorun falan olmazsa devam ediyim , sorun yaşayacaksam düzgün bir format atabilirim
genelde oyun oynuyorum rekabetçi oyunlar

bu arada 2. yüklediğim win10 kullanıyorum şuan
driver yüzünden yanlışıkla 2 kere yükledim win10
Diski ayırmaya gerek yoktu. Bir sorun yaratmaz büyük ihtimalle hocam.

hocam elinize sağlık çok teşekkürler

hocam başka bir sorun olsa aygıt yöneticisinde kendisini belli ederdi değil mi ?
Önemli değil. O ünlemli olanlar anakartın sürücüleriyle ilgiliydi. Aygıt Yöneticisinde kendini belli eder bir sıkıntı olursa.

Önemli değil. O ünlemli olanlar anakartın sürücüleriyle ilgiliydi. Aygıt Yöneticisinde kendini belli eder bir sıkıntı olursa.
tekrardan teşekkürler hocam bir sorun yaşarsam yazarım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

Geri