Win10 lisans önerisi

saglamlisans.com'u tek geçerim. Çok kez alışveriş yapmışlığım var.

Yanlış bilgi. Retail keyi başka bir bilgisayarda bile (aynı anda olmadığı sürece) kullanabilirsin. Microsoft hesabına tanımlanıyor.
o zaman şöyle diyelim, bana donanım değiştirsem bile ömürlük kullana bileceğim bir key önerirmisin. tek cihazda çalıştırıcam aynı anda 2 tanede değil

o zaman şöyle diyelim, bana donanım değiştirsem bile ömürlük kullana bileceğim bir key önerirmisin. tek cihazda çalıştırıcam aynı anda 2 tanede değil
OEM key anakarta gömülür ve anakart değiştirdiğinde gider. Retail ise Microsoft hesabına bağlı olduğundan donanım da değiştirsen cihaz da değiştirsen ömürlük kullanabilirsin.

OEM key anakarta gömülür ve anakart değiştirdiğinde gider. Retail ise Microsoft hesabına bağlı olduğundan donanım da değiştirsen cihaz da değiştirsen ömürlük kullanabilirsin.
o zaman bana retail önerirmisin.

bu nasıldır para önemli değil bana güven veriyor site

Yanlış bilgi. Retail keyi başka bir bilgisayarda bile (aynı anda olmadığı sürece) kullanabilirsin. Microsoft hesabına tanımlanıyor.
demek istediğim zaten buydu iyice okumanı öneririm.

"reatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım."
Yedeklemen lazım dedim yani mesela X bilgisayarına tanımlı bir retail key var ve bunu farklı bir bilgisayara tanımlamak istiyorsa,
önce X bilgisayarından o keyi silmeli. bunu demek istedim. Hızlıca yazınca yanlış anlaşılmaya sebep olmuş cümle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman bana retail önerirmisin.

bu nasıldır para önemli değil bana güven veriyor site
saglamlisans'a güvenebilirsin. sorunsuz bir alışveriş yaparsın ilk başlarda bende güvenmedim lakin.
yaptığım alışverişlerin hiçbirinde sıkıntı çıkmadı (Windows 10 home ve Office alışverişi yapmıştım.)

Boşuna para verme

Boşuna para verme

welcome to botnet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes