Neler Yeni

Win10 Performans edition kullanılır mı?

beyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ismail karakoç
hocam araştırdığım kadarıyla baya meşakkatli bir işe benziyor. spectre de güvenlik açığının olduğundan bahsedende var, ne önerirsiniz? sıfırdan win 10 kullanırken interneti bypass etsemde yine de o gereksiz uygulamaları indirecek herhalde.
yıllardır spectre kullanıyorum daha hiç bir problem yaşamadım.

The Semih

80+ Gold
Daha ayrıntılı isterseniz diğer forumlarda ognitorenks in (Hüseyin Uzunyayla) hocanın ntlite detaylı ayarları var, incelersin👍
Ntlite forumda hazır güncel sablonlar vardır vs..
Arastır kendine göre yap, çünkü spectre ve tiny ler boyut düsürmek için genelde ilk msdn sürüm kullanır, defender update kaldırır.
Yani tam istediğin sekilde modlanmış iso bulmak zordur yani…
Uup dump tan bazı istemediğin uygulamaları
Kaldırarak yarı modlama seklinde de indirebilirsin;
Forum donanımda konum vardı galiba…
Uuptan netfwork 3.5 entegre edersin
En son güncelli iso indirirsin
Esd yaparsın( indirmek uzun sürer)
Modlama istersem esd indirme..
W10 22h2 deedge kaldırırsın
W11 23h2 de edge kaldıramazsın
W11 24h2 de edge kaldırırsın vs vs..
Ghost spectre en son sürümü kullanıyor, ve opsiyonel defender ile indirebiliyorsun soruyor kurarken. Windows 11 24H2 var şuan en güncel Windows 10 de zaten 22h2 den sonra destek kesildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yıllardır spectre kullanıyorum daha hiç bir problem yaşamadım.
Defender kurulduğu için virüs olsa şimdiye yayılırdı

beyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ismail karakoç
Ghost spectre en son sürümü kullanıyor, ve opsiyonel defender ile indirebiliyorsun soruyor kurarken. Windows 11 24H2 var şuan en güncel Windows 10 de zaten 22h2 den sonra destek kesildi.

ben hiç bir zaman defender kurmadım lite versiyonunu kullanıyorum . w11 de spectre degilde nexus lite daha iyi gibi geldi bana.

The Semih

80+ Gold
ben hiç bir zaman defender kurmadım lite versiyonunu kullanıyorum . w11 de spectre degilde nexus lite daha iyi gibi geldi bana.
Ben toolboxa alıştığım için başka şey kullanamam , otomatik cache ve ram temizleme özelliğide var

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
okr

hocam yardımcı olur musunuz bu sisteme ne kurmak lazım 11 mi yoksa 10 mu

The Semih

80+ Gold
hocam yardımcı olur musunuz bu sisteme ne kurmak lazım 11 mi yoksa 10 mu
11 çok hantal bende geçmiştim 3 gün sonra geri döndüm, eğer windowsda profesyonel kullanıcıysan ghost kullan temel kullanıcıysan çok başını ağrıtır çünkü herşeyi kaldırıyor windowstaki M. Store ve Edge dahil, sonradan kendin kurabiliyorsun ama aşırı manuel yani öyle düşün, ben çok anlamam windows otomatik yapsın kafasındaysan normal windows 10 home indir.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
okr
11 çok hantal bende geçmiştim 3 gün sonra geri döndüm, eğer windowsda profesyonel kullanıcıysan ghost kullan temel kullanıcıysan çok başını ağrıtır çünkü herşeyi kaldırıyor windowstaki M. Store ve Edge dahil, sonradan kendin kurabiliyorsun ama aşırı manuel yani öyle düşün, ben çok anlamam windows otomatik yapsın kafasındaysan normal windows 10 home indir.
donanım bilgim var yazılım hakkında aman aman bir şey bilmiyorum :D m.store ve edge kullanmıyorum zaten olmasa da olur. yardımcı olabilir misin bana ona göre bu akşam formatla geçeyim.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
11 gayet hizli ve akici bende valla 0 kasma vs sknti

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
okr

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
uzun zamandır kullanıyorum belki ondan da olabilir ama 10 daha iyiydi sanki
Ben 10u 11 e nazaran daha cok kullandm oda hizliydi buda hizli sorun windowsta degil sistem ozelligin ve ssd de bitiyor olay kasaya tiklamamla acilmasi bir

Top Bottom